ΒΟΥΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Όταν ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Χάποελ, κανένας φίλος του συλλόγου δεν ανησύχησε και πολύ καλά έκανε!

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται μεταγραφές ή ακόμα και… προπονητή (με δόση υπερβολής!) στον πάγκο του, για να αποκλείσει μία ομάδα του μεγέθους της Χάποελ!

Παρότι δηλαδή η ομάδα “φώναζε” και συνεχίσει να “φωνάζει” ότι χρειάζεται μεταγραφές, είναι βέβαιο ότι μπορεί να περάσει το συγκεκριμένο εμπόδιο ακόμα και με τους αναπληρωματικούς…

Κι αυτό είναι που έχει τρελάνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει ότι το ρόστερ χρειάζεται προσθήκες, αλλά είναι δεδομένο ότι και χωρίς αυτές η ομάδα του μπορούσε να σαρώσει τη Χάποελ σε Ελλάδα και Ισραήλ…

Με αποτέλεσμα από χθες το βράδυ, να κυκλοφορεί μία φήμη στα δημοσιογραφικά γραφεία, που θέλει τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να συμπεριλαμβάνει και τον Βίκτορ στο μήνυμα που έστειλε, όταν έλεγε ότι χωρίς την πρόκριση καλύτερα να μην επιστρέψει η αποστολή!

Ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρόλευκων” εκτίμησε την παρουσία του Βίκτορ στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, αλλά και την παρουσία του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και του έδωσε την ευκαιρία να γίνει πρώτος προπονητής σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια και έχει την ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός προπονητής, λοιπόν, έπρεπε να σκιστεί να βρει λύσεις για τον πρώτο στόχο της σεζόν, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ…

Υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι δύσκολα θα αλλάξει προπονητή η ομάδα έναν μήνα μετά την πρόσληψή του, ακόμα κι αν χαθεί η πρόκριση.

Η αλήθεια όμως είναι πως το μήνυμα του Μαρινάκη για την πρόκριση επί της Χάποελ περιλαμβάνει και τον Βίκτορ, αν και καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε πρώτα τι θα γίνει στον αγώνα!

Γιατί αν ο Ολυμπιακός αλλάξει εικόνα μέχρι τον επαναληπτικό και “σαρώσει” στο Ισραήλ, όλα αυτά θα είναι μία κακή ανάμνηση…

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + 6 =