ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

                                                       Αγαπητοί μου συμπολίτες,

 Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, ότι η Γλυφάδα μας αλλάζει.

Καθοριστικό ρόλο ομολογουμένως, έπαιξε ο νυν Δήμαρχός μας,  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εγκάρδιος,πάντα με τον καλό λόγο και χαμογελαστός, εκπέμπει θετική αύρα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου πολιτικής προτίμησης.

Επί της ουσίας δραστήριος,ευφυής,ακούραστος και επίμονος κατάφερε να κάνει τις υποσχέσεις του πράξη,να υλοποιήσει το έργο του και να μας εκπλήξει θετικά κάνοντας αγνώριστη τη Γλυφάδα μας.

NEO ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ, δημοτική συγκοινωνία,δημοτική βιβλιοθήκη,ΚΑΠΗ Kαραχάλιου,νέοι παιδότοποι,νέοι παιδικοί σταθμοί,ανάπλαση κέντρου Γλυφάδας και πεζοδρομίων, δενδροφύτευση σε όλη τη Γλυφάδα, ανακαίνιση μαρινών και θεάτρου¨ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ¨,καθαρισμός παραλίας και τοποθέτηση ομπρελών, ποδηλατόδρομος στον περιμετρικό GOLF,εφαρμογή FIX MY CITY για προβλήματα πολιτών και βελτίωση καθημερινότητας,μείωση δημοτικών τελών,τοποθέτηση ταρτάν στο στίβο ΓΣ Γλυφάδας,αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο θεατράκι της παραλίας μας είναι λίγα από τα έργα που απαρτίζουν ένα μεγάλο πρόγραμμα υποδομών που υλοποιήθηκε το 2014-2019.

Η Γλυφάδα έχοντας ήδη ένα νέο και άξιο άνθρωπο στο τιμόνι,τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,απέκτησε την αίγλη που της αξίζει ως κόσμημα της αττικής και φιλοδοξεί να είναι η πρωτεύουσα της νέας αττικής ριβιέρας, που διαμορφώνεται με επενδύσεις σε ελληνικό-αστέρια Γλυφάδας-αστέρα βουλιαγμένης.

Είναι ανάγκη να συνεχιστεί η αναβάθμιση της πόλης μας,να δημιουργηθούν νέες δημοτικές δομές όπως γηροκομείο,ωδείο,ιαματικά λουτρά,χώροι στάθμευσης,αθλητικές εγκαταστάσεις,χώροι πολιτισμού,νέοι ανοιχτοί χώροι και ένωση παραλίας με αστικό ιστό.Επίσης,σε συνεργασία με την πολιτεία να έρθει το μετρό στην Γλυφάδα,να αλλάξει η χάραξη του τραμ,να φτάσει παντού το φυσικό αέριο,να αξιοποιηθεί το νταμάρι του βλάχου και να υπογειοποιηθεί η παραλιακή.

Γι αυτούς τους λόγους η Γλυφάδα δεν πρέπει να αλλάξει Δήμαρχο στις επόμενες εκλογές.

Εμπιστεύομαι ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ¨Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ¨ώστε να συνεχιστεί αυτή η πορεία και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τις οικογένειές μας στη Γλυφάδα.

 

 

                                                          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ.ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ

                                             ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

                                                  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = τριάντα πέντε