“ΑΦΑΝΤΟΣ” Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ Ο ΓΚΟΝΤΟΣ!!

Εμφανής πια η μετριότητα. Έδειξε ακόμα μικρότερος ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος όταν κάθε φορά που προσπαθούσε να πει κάτι του έπαιρνε την μπουκιά από το στόμα ο Γιάχος.

Χωρίς να έχω κανέναν ρεβανσισμό με τον επικεφαλής της παράταξης η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα Στέλιο Θεοδοσόπουλο, αναρω τιέμαι μα καλά δεν ντρέπεται γι αυτό το καπέλωμα γι αυτήν την κραυγαλέα απαξίωση από τη συντονισμένη προσπάθεια του πανούργου Γιάχου να τον μειώσει και να τον εξαφανίσει?

Μα καλά χαράμισε τόσα φράγκα για να κάνει μάγκα τον ξοφλημένο Γιάχο? Τέτοια κατάντια, ούτε για μαριονέτα δεν έκανε χθες στο δημοτικό συμβούλιο όταν κάθε φορά που πήγαινε να ανοίξει το στόμα του τον καπέλωνε ο Γιάχος. Και να μου το λέγανε αν δεν το έβλεπα ο ίδιος ποτέ δεν θα πίστευα αυτήν την κατάντια. Κρίμα, πραγματικά κρίμα απ’ το Θεό, τόσος αγώνας,  τόσα φράγκα πεταμένα για να αναστήσει τον πεθαμένο που προσπαθούσε 20 χρόνια να επανέλθει στα δημοτικά έδρανα και που ήρθε φουριόζος να παραστήσει τον καμπόσο και να αφήσει με τον εριστικό του τρόπο τις χειρότερες εντυπώσεις στη πρώτη δημοτική συνεδρίαση .

Προφανώς ο Στέλιος δεν έχει καταλάβει ότι όλο αυτό τον προσβάλει, πιθανόν δεν ξέρει ότι ο Γιάχος έχει το ψώνιο να δείχνετε κι ότι στην προσπάθεια του αυτή, τον μειώνει. Άλαλος ο πολύς Τζούβελης έκανε κι αυτός μοκο και έκατσε κλαρίνο μπροστά στον γκοντό.  Ας ρωτήσουν έναν από τους παρευρισκόμενους πολίτες τι εντύπωση αποκόμισαν όλοι από το εριστικό ύφος του Γιάχου κι αν κατάλαβε κανείς ότι στα έδρανα της αντιπολίτευσης καθόταν ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος.

Κρίμα, πραγματικά τον εξαφάνισε ο γκοντός!!

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 9