ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ

Ο ίδιος ο Σέρχιο Αραούχο το έχει καταστήσει σαφές στη Λας Πάλμας ότι θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ, με την οποία δέθηκε πάρα πολύ, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε αυτήν λίγους μήνες. Από την Ένωση, πάντως, επίσημη κίνηση δεν φαίνεται να υπάρχει, καθώς τηρείται μια στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις που αφορούν τον παίκτη.

Για την ΑΕΚ προέκυψε ακόμη μια θετική εξέλιξη. Εκτός από την καθοριστική παρουσία στον σύλλογο των Καναρίων Νήσων του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με έμμεσο τρόπο στην υπόθεση Αραούχο βοηθά και ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας, Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι. Ο Ιταλός φαίνεται να μην υπολογίζει τον Αργεντινό φορ για τη νέα σεζόν, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Ώρα των Σπορ».

Το περίεργο είναι ότι η Παλέρμο είχε καταθέσει πρόταση -και μάλιστα πολύ υψηλή- για τον «Τσίνο», την περίοδο που ο Ντε Ζέρμπι βρισκόταν στον πάγκο της. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 38χρονος τεχνικός δεν θα είχε πρόβλημα να αφήσει από τώρα τον Αραούχο να πάει σε άλλη ομάδα.

Όλα τα προαναφερθέντα συνδέονται άμεσα με τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, από τις οποίες μόνο αδιαλλαξία δεν φάνηκε να υπάρχει από τον ισπανικό σύλλογο όσον αφορά την υπόθεση Αραούχο. Αρκεί, να πάει στα Κανάρια Νησιά κάποιος επιθετικός, που θα λογίζεται ως ο βασικός για τη νέα σεζόν.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + 5 =