ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑΣ Carol Muniz – ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΙΑ ΚΟΡΜΙΑ (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Μας άφησε άφωνους όλους τους άντρες στο διαδίκτυο η φωτογράφηση της CAROL MUNIZ, που όλο της το όνομα είναι «Carolina de Oliva Muniz Ferrreira».

Carol Muniz 12 - Αντίγραφο

Για αρχή θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Βραζιλιάνα, και έχει γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, 1986. Και ζει στο Σαλβαδόρ (Bahia της Βραζιλία). Έχει εργαστεί σε διαφημιστικές εκστρατείες για γυμναστήρια, το Βραζιλιάνικο καρναβάλι, καθώς και σε διαφημίσεις για τοπικά συγκροτήματα. Επίσης έχει κρατήσει τον τίτλο της επίσημης μούσα της ποδοσφαιρικής ομάδας ECBahia.

Πώς ήταν το ξεκίνημα της καριέρας σου; Όπως σε όλους τους ανθρώπους που αρχίζουν κάτι νέο. Ειδικά επειδή ζω μακριά από το Ρίο και το Σάο Πάολο, στις πόλεις όπου τα πράγματα συμβαίνουν όλο αργά στην πραγματικότητα.

Ποιοι είναι επαγγελματικοί σου στόχοι; Θέλω να πάρω το πτυχίο μου στη δημοσιογραφία, και να επικεντρωθώ στην καριέρα μου σαν μοντέλο, και το θέατρο Θέατρο.

Τι σου αρέσει στο κρεβάτι; Μου αρέσουν οι άνδρες που απολαμβάνουν να δίνοντας χαρά στις κυρίες τους. Με λίγα λόγια: οι άνδρες που το κάνουν μια φορά και σταματούν τότε μένουν μακριά μακριά μου! LOL

Ποια ειδικές δυνάμεις θα ήθελες να είχες; Θα ήθελα να έχω τη δύναμη γυρνάω το χρόνο πίσω για να αλλάζουν τα πράγματα. Αγαπώ και θέλω Ελευθερία σε όλο τον κόσμο, και αυτή είναι η λέξη που έχω τατουάζ στο πόδι μου. Λέει πολλά για μένα.

Θυμάσαι το πρώτο σου φιλί; Ήμουν 11 ετών, και ήταν με ένα φίλο του ξαδέλφου μου. Ερωτεύτηκα μαζί του …

Για σένα, τι είναι το σεξ; Το σεξ δίνει πολύ περισσότερο από ό, τι η ίδια η σεξουαλική πράξη. Δίνει αισθησιασμό, το δέρμα, η αφή, όσφρηση, και την επιθυμία. Τότε ξεχνάς οτιδήποτε άλλο, και ζω τη στιγμή με ένταση. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, το ζευγάρι δείχνει πόσο καλά είναι μαζί.

Είσαι ικανή για τα πάντα όταν είσαι ερωτευμένη; Είμαι έντονη γυναίκα, αλλά εγώ δεν θα πω ότι είμαι ικανή για τα πάντα. Πριν να είναι ερωτευμένη με κάποιον, είμαι ερωτευμένος με τον εαυτό μου.

Κάτι τρελό έχετε κάνει; Αγαπώ τα τρελά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι για την αγάπη. Είμαι πολύ παθιασμένη και σεξουαλική, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ένα πράγμα που έχω κάνει, που θα ήταν πολύ παράξενο ή τρελό.

Ποτό: Σαμπάνια.

Τραγούδι: I don´t want to miss a thing (Aerosmith).

Ρούχα: Αγαπώ τη μόδα, αλλά δεν είμαι ένας σκλάβος της. Φοράω ό, τι με κάνει να νιώθω καλά.

Το μήνυμα στους φίλους σου: Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίζεται, Παρ ‘όλες τις κριτικές σχετικά με τον τρόπο που εκθέτω το σώμα μου. Εσείς είστε αυτοί που μου δίνετε κουράγιο για να ακολουθήσω την καρδιά μου.

Απολαύστε τις μοναδικές φωτογραφίες του μοντέλου:

Carol Muniz 1aaaaaa - Αντίγραφο Carol Muniz 15a - Αντίγραφο Carol Muniz 1 Carol Muniz 2 - Αντίγραφο Carol Muniz 3 - Αντίγραφο Carol Muniz 4 - Αντίγραφο Carol Muniz 5 - Αντίγραφο Carol Muniz 6 - Αντίγραφο Carol Muniz 7 - Αντίγραφο Carol Muniz 8 Carol Muniz 9 - Αντίγραφο Carol Muniz 10 - Αντίγραφο Carol Muniz 11 - Αντίγραφο Carol Muniz 13 - Αντίγραφο Carol Muniz 14 - Αντίγραφο Carol Muniz 16 Carol Muniz 17 - Αντίγραφο Carol Muniz 19 - Αντίγραφο Carol Muniz 20 Carol Muniz 21 Carol Muniz 22a Carol Muniz 23 Carol Muniz 24 Carol Muniz 25 Carol Muniz 26 Carol Muniz 27 Carol Muniz 28 Carol Muniz 29 Carol Muniz 37 Carol Muniz 35 Carol Muniz 34a Carol Muniz 33 Carol Muniz 32 Carol Muniz 31 Carol Muniz 30

 

 

 

.parapolitika

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ εννέα = 11