ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ: ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!

Ο πιο …σίγουρος του “ερυθρόλευκου” ρόστερ πωλείται άμεσα από τον Ολυμπιακό. Πού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του και με πόσα χρήματα;

Ο Μπεσνίκ Χάσι φαίνεται κάθε μέρα και περισσότερο πως έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα σέντερ φορ, μετά την έλευση του Εμάνουελ Εμενίκε και στο Λιμάνι δείχνουν αποφασισμένοι να μη του χαλάσουν το χατίρι…Αν πιστέψουμε μάλιστα, όσα αναφέρονται σε αρκετά ιταλικά δημοσιεύματα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει ξανά την υπόθεση του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο, που είχε μείνει στάσιμη για πολύ καιρό.

Στην περίπτωση του όλα μοιάζουν ιδανικά, καθώς είναι φευγάτος από τη Ρώμη και ενδιαφέρεται να έρθει στην Ελλάδα για να προσπαθήσει να πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η περίπτωση του κλασικού σέντερ φορ περιοχής, που αναζητά ο Χάσι και θεωρείται σίγουρο ότι για τη μεταγραφή του μπορεί να βοηθήσει ο υπερμάνατζερ, Φαλί Ραμαντάνι, με τον οποίο έχει κάνει πολλές επιτυχημένες δουλειές ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, η Λάτσιο εμφανίζεται πολύ πιο συγκαταβατική πλέον στις απαιτήσεις της για την παραχώρησή του, μια και βλέπει τον 30χρονο σέντερ φορ “κολλημένο” στο ρόστερ της κι ενώ δεν τον χρειάζεται πια. Υπολογίζεται μάλιστα, πως ενώ πριν από λίγες μέρες απέρριψε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, τώρα δείχνει πρόθυμη να ρίξει τις απαιτήσεις της ακόμα και στο 1,5 εκατ. ευρώ για να βρεθεί μια λύση στο θέμα και να υπάρξει σοβαρή εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι συζητήσεις θεωρούνται πολύ προχωρημένες και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να τα βρουν οι δύο ομάδες, με σκοπό να φτάσει στην Ελλάδα ο Τζόρτζεβιτς μέσα στο σαββατοκύριακο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Προς Γαλλία ο Ανσαριφάρντ, πόσα ζητάει ο Ολυμπιακός

Από τον Ολυμπιακό πάντως, μέχρι και χθες έλεγαν ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση δεύτερου σέντερ φορ, ωστόσο τις εξελίξεις ίσως να επιταχύνουν τα νεότερα δεδομένα που αφορούν την περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Καθώς σύμφωνα με μια σειρά πληροφοριών και δημοσιευμάτων, για τον Ιρανό επιθετικό υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από τη Γαλλία, την Ολλανδία, αλλά και την Τουρκία, με τους Ερυθρολεύκους να είναι ενήμεροι για τις κινήσεις που γίνονται σχετικά με τα μέλλον του παίκτη τους.

Όπως προκύπτει, ο 27χρονος φορ έχει εκφράσει στο περιβάλλον του τους φόβους ότι με μια πιθανή απόκτηση ενός ακόμα πρωτοκλασάτου σέντερ φορ από τον Ολυμπιακό, ο χρόνος συμμετοχής του θα συρρικνωθεί σημαντικά και ίσως αυτό να αποδειχθεί καθοριστικό στα σχέδια του να συμμετάσχει με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ανσαριφάρντ δεν επιθυμεί με τίποτα να χάσει το σπουδαίο αυτό ραντεβού, γι’ αυτό και θέλει να αποφύγει το οποιοδήποτε ρίσκο. Από τη Γαλλία παρακολουθούν εδώ και καιρό τον παίκτη και είναι γνωστό ότι από την πατρίδα του …Καρεμπέ υπήρξε πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής στη συγκεκριμένη μάχη.

Μετά τα δύο γκολ με μια επιπλέον ασίστ, που είχε ο Ιρανός σε 4 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του αυξήθηκε και με δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι πλήρωσαν τον χειμώνα μόλις 400.000 ευρώ (όσο ήταν η ρήτρα στο συμβόλαιό του) για να τον αποκτήσουν, αν φτάσει στο Λιμάνι προσφορά μεγαλύτερη του 1,5 εκατ. ευρώ δεν αποκλείεται “ο πιο σίγουρος του ρόστερ της φετινής σεζόν” να …κουνήσει μαντήλι για άλλες πολιτείες!

Ο Μπεσνίκ Χάσι φαίνεται κάθε μέρα και περισσότερο πως έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα σέντερ φορ, μετά την έλευση του Εμάνουελ Εμενίκε και στο Λιμάνι δείχνουν αποφασισμένοι να μη του χαλάσουν το χατίρι… Αν πιστέψουμε μάλιστα, όσα αναφέρονται σε αρκετά ιταλικά δημοσιεύματα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει ξανά την υπόθεση του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο, που είχε μείνει στάσιμη για πολύ καιρό. Στην περίπτωση του όλα μοιάζουν ιδανικά, καθώς είναι φευγάτος από τη Ρώμη και ενδιαφέρεται να έρθει στην Ελλάδα για να προσπαθήσει να πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η περίπτωση του κλασικού σέντερ φορ περιοχής, που αναζητά ο Χάσι και θεωρείται σίγουρο ότι για τη μεταγραφή του μπορεί να βοηθήσει ο υπερμάνατζερ, Φαλί Ραμαντάνι, με τον οποίο έχει κάνει πολλές επιτυχημένες δουλειές ο Ολυμπιακός. Παράλληλα, η Λάτσιο εμφανίζεται πολύ πιο συγκαταβατική πλέον στις απαιτήσεις της για την παραχώρησή του, μια και βλέπει τον 30χρονο σέντερ φορ “κολλημένο” στο ρόστερ της κι ενώ δεν τον χρειάζεται πια. Υπολογίζεται μάλιστα, πως ενώ πριν από λίγες μέρες απέρριψε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, τώρα δείχνει πρόθυμη να ρίξει τις απαιτήσεις της ακόμα και στο 1,5 εκατ. ευρώ για να βρεθεί μια λύση στο θέμα και να υπάρξει σοβαρή εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι συζητήσεις θεωρούνται πολύ προχωρημένες και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να τα βρουν οι δύο ομάδες, με σκοπό να φτάσει στην Ελλάδα ο Τζόρτζεβιτς μέσα στο σαββατοκύριακο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Προς Γαλλία ο Ανσαριφάρντ, πόσα ζητάει ο Ολυμπιακός Από τον Ολυμπιακό πάντως, μέχρι και χθες έλεγαν ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση δεύτερου σέντερ φορ, ωστόσο τις εξελίξεις ίσως να επιταχύνουν τα νεότερα δεδομένα που αφορούν την περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Καθώς σύμφωνα με μια σειρά πληροφοριών και δημοσιευμάτων, για τον Ιρανό επιθετικό υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από τη Γαλλία, την Ολλανδία, αλλά και την Τουρκία, με τους Ερυθρολεύκους να είναι ενήμεροι για τις κινήσεις που γίνονται σχετικά με τα μέλλον του παίκτη τους. Όπως προκύπτει, ο 27χρονος φορ έχει εκφράσει στο περιβάλλον του τους φόβους ότι με μια πιθανή απόκτηση ενός ακόμα πρωτοκλασάτου σέντερ φορ από τον Ολυμπιακό, ο χρόνος συμμετοχής του θα συρρικνωθεί σημαντικά και ίσως αυτό να αποδειχθεί καθοριστικό στα σχέδια του να συμμετάσχει με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ανσαριφάρντ δεν επιθυμεί με τίποτα να χάσει το σπουδαίο αυτό ραντεβού, γι’ αυτό και θέλει να αποφύγει το οποιοδήποτε ρίσκο. Από τη Γαλλία παρακολουθούν εδώ και καιρό τον παίκτη και είναι γνωστό ότι από την πατρίδα του …Καρεμπέ υπήρξε πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής στη συγκεκριμένη μάχη. Μετά τα δύο γκολ με μια επιπλέον ασίστ, που είχε ο Ιρανός σε 4 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του αυξήθηκε και με δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι πλήρωσαν τον χειμώνα μόλις 400.000 ευρώ (όσο ήταν η ρήτρα στο συμβόλαιό του) για να τον αποκτήσουν, αν φτάσει στο Λιμάνι προσφορά μεγαλύτερη του 1,5 εκατ. ευρώ δεν αποκλείεται “ο πιο σίγουρος του ρόστερ της φετινής σεζόν” να …κουνήσει μαντήλι για άλλες πολιτείες!

sdna

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × = 27