ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΤΖΕΚΟ, ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους παίκτες της Ελλάδας και της Βοσνίας, περίπου 15’ πριν τη λήξη του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πήγε να «αρπάξει» την μπάλα μετά από φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, ο Έντιν Τζέκο… τρελάθηκε και δίχως καμία λογική κατέβασε το σορτσάκι του κεντρικού αμυντικού της Ντόρτμουντ!

Όπως είναι λογικό, η κίνηση του επιθετικού της Ρόμα έφερε… αναστάτωση στον αγωνιστικό χώρο και προκλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους δικούς μας διεθνείς και τους Βόσνιους.

Μετά από περίπου 4 λεπτά (κι ενώ ενδιάμεσα «έφυγαν» από τις εξέδρες 2-3 ποτήρια), τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται τους βοηθούς τους και να αποβάλλει τόσο τον Τζέκο, όσο και τον… Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο πρώτος, που άκουσε «γαλλικά» από τον κόσμο έφυγε δικαιολογημένα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο «Κούλης» την πλήρωσε επειδή πάνω στον γενικό χαμό έσπρωξε κάποιον αντίπαλό του εκτός φάσης, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του ρέφερι.

Δείτε καρέ – καρέ το επεισόδιο…gdusimo2gdusimo3gdusimo4gdusimo5gdusimo6gdusimo7gdusimo8gdusimo9gdusimo10gdusimo12gdusimo1gdusimo11gdusimo13gdusimo14gdusimo15156705115670521567059

Πηγή: sport-fm.gr

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = πέντε