ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΡΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ NOTIA PRESS!!!

Για μια ακόμη φορά αναγκάζομαι να απαντήσω στον εργολάβο της λάσπης, ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογράφο, ανεπάγγελτο και άνεργο από το 1990 που τον γνωρίζω Η. Ζ,  τον οποίο προκαλώ δημόσια να μας επιδείξει έστω και ΕΝΑ ένσημο κι εγώ υπόσχομαι να εγκαταλείψω τα δημοτικά δρώμενα της πόλης. Η. Ζ τα ψέματα  σου δεν έχουν όρια.  Λες ότι καθημερινά γίνεσαι δέκτης παραπόνων από Γλυφαδιώτες της παράταξης μου, για να με μειώσεις, για του λόγου το αληθές αν μπορείς παρουσίασε μας τουλάχιστον ΕΝΑΝ, έστω κι από την παρέα σου που να ανήκει στο κόμμα μου από το να ψεύδεσαι και να λασπολογείς βάζοντας ακόμα και την φωτογραφία του Αρχηγού μου.

Ενέπλεξες  σκόπιμα τόσο  τον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο  με την φωτο που δημοσίευσες, όσο και τον υπεύθυνο της ΤΑ  Νοτίου Τομέα βουλευτή του κόμματος Ηλία Παναγιώταρο, μόνο και μόνο για να μου δημιουργήσεις πρόβλημα στο κόμμα ενώ δεν ανέφερες ποτέ και πουθενά ότι είμαι μέλος στο Εθνικό Συμβούλιο του Κόμματος για να αποπροσανατολίσεις έτσι τους πολίτες.

Θέλεις να δείχνεις και να φαίνεσαι συναγωνιστής ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις καμία σχέση με τους πραγματικούς συναγωνιστές του κόμματος. Για μια ακόμη φορά ψεύδεσαι παριστάνοντας ότι είσαι μέλος της Ελληνικής Αυγής. όταν πριν ένα περίπου μήνα και συγκεκριμένα στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας  του Μητσοτάκη στην Γλυφάδα και ώρα περίπου 17.30, ήσουν στημένος στην ουρά που είχε σχηματιστεί για να ψηφίσεις για πρόεδρο της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Ανατρέχοντας  στα δημοσιεύματα σου είναι γνωστό ότι πατρονάριζες έναν από τους υποψηφίους που προφανώς ψήφισες και ο οποίος έχασε πανηγυρικά στις εκλογές.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΉΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ  ΨΕΥΤΗΣ.

Θέλω επίσης να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό ότι σου έχω κάνει πρόσφατα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου, γι αυτό και κρύβεσαι, γι αυτό και θέλεις να μου δημιουργήσεις πρόβλημα στο κόμμα μου. Σου έχω στείλει προ ολίγων μηνών στο email σου αλλά και στο προσωπικό σου προφίλ στο Facebook  που διατηρείς καθώς και στο παραμυθένιο προφίλ Γιώργος Καρνέζης, (είσαι το  ίδιο πρόσωπο), επιστολή μου την οποία ποτέ δεν δημοσίευσες γιατί δε έχεις την ψυχή την λεβεντιά και το ήθος να δημοσιεύσεις την απάντηση μου προς το πρόσωπο σου, όπως είθισται από τη δημοσιογραφική δεοντολογία και υποχρεώθηκα να την στείλω στην Tsouxtra.gr.

Δυστυχώς, πρέπει να επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι είσαι αχάριστος, αγνώμων και άφιλος,  γιατί δεν εκτίμησες ποτέ ότι εγώ κι άλλοι τρεις συνάδελφοι πληρώσαμε τρεις φορές για να μην οδηγηθείς και πάλι στο Ναύπλιο, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.   Ότι είσαι εργολάβος της λάσπης και ψεύτης, φαίνεται μέσα από τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες σου αφού όπως γνωρίζεις ποτέ δεν με διέγραψε ο Λανδράκης, αντίθετα παραιτήθηκα και ανεξαρτητοποιήθηκα καταγγέλλοντας για κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση  στις 13 Οκτωβρίου 1999. Σ το φύλλο του Νοεμβρίου 1999 στην εφημερίδα σου λες περιπαικτικά ότι ο Λανδράκης διέγραψε τον ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟ Βοργιά, ενώ σήμερα γράφεις εντελώς τα αντίθετα.

Τέλος για να μην διαστρεβλώνεις τα πράγματα δημιουργώντας παραπληροφόρηση και σύγχυση στους πολίτες, ζήτησα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας μετά την 2η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ήρθε με τις γνωστές πλέον οφειλές, να μας πει αν προτίθεται ο Δήμος να βάλει δικηγόρο για όλους μας, για  40 περίπου άτομα  (δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης,  της αντιπολίτευσης και τρεις υπαλλήλους), ενώ εσύ να αναφέρεσαι μόνον σε εμένα, ότι δήθεν ζήτησα δικηγόρο από τον Δήμο Γλυφάδας αποκλειστικά για να  αντιπροσωπεύσει μόνον εμένα. Και επειδή ΔΕΝ  είμαστε όλοι ίδιοι, γνωρίζεις ότι στους πρώτους καταλογισμούς αθωωθήκαμε πανηγυρικά όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι εκτός του τότε Δημάρχου  και δυο υπαλλήλων, ενώ αντίθετα εσύ δεν είχες ποτέ πρόβλημα με τα έξοδα των δικηγόρων γιατί σου τα πληρώναμε πάντα εμείς.

Αν αυτό δεν είναι δημοσιογραφική αλητεία πως αλλιώς λέγεται;  Θα πρέπει επίσης να σου κάνω γνωστό  ότι και για αυτά που πρόσφατα δημοσίευσες-εις θα δώσεις λόγο στην δικαιοσύνη και όπως σου έχω πει «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» και καλό θα είναι να μην με προκαλείς για να μην ανοίξω περισσότερο το στόμα μου.

Τέλος να σου πω ότι εγώ είμαι στρατιώτης του κόμματος, ψηφίζω βάση των αρχών του κόμματος και για κοινωνικά θέματα λόγω των μεγάλων προβλημάτων που μαστίζει την χώρα μας κι ότι μου ζητηθεί από το κόμμα  θα πράξω, αντίθετα με εσένα που είσαι ένας εργολάβος της λάσπης και  προσπαθείς από ρεβανσισμό και εκδίκηση να δημιουργήσεις τεχνητή ένταση και σύννεφα μεταξύ του κόμματος και εμένα. Είσαι ένας αχρείος που πάντα θα κρύβεσαι πίσω από τέτοιες τακτικές για να εξυπηρετήσεις τόσο τα δικά σου συμφέροντα όσο και των εντολέων σου.

Ευχαριστώ για την καταχώρηση

Σωτήρης Βοργιάς

Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στην Γλυφάδα

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = δυο