ΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΙ – ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ… ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη συζήτηση και έντονη αντιπαράθεση έχει προκαλέσει στους κόλπους των Ερυθρολεύκων η ανοιχτή αμφισβήτηση από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, όπως εκφράζονται μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζουν, στο πρόσωπο του Μπεσνίκ Χάσι και στην πρόσληψή του από τον Ολυμπιακό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι οπαδοίπαρουσιαστές της εκπομπής αρνήθηκαν να προφέρουν έστω και μία φορά το όνομα του 45χρονου πρώην προπονητή της Αντερλεχτ και της Λέγκια Βαρσοβίας στο “κατηγορώ” τους εναντίον του, δείχνοντας εμφανώς την απαξίωσή τους στο πρόσωπό του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εκπομπή της Δευτέρας ακούστηκαν τα ονόματα των ΜάρτινςΓκαρντΠελεγκρίνο, αλλά ουδέποτε εκείνο του Χάσι, δείχνοντας ότι δεν τους ταιριάζει ούτε καν …σημειολογικά η προσωπική αναφορά στο κατά τα φαινόμενα, νέο αφεντικό των ερυθρόλευκων αποδυτηρίων (δείτε το βίντεο μετά το 17:40).

 

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον πάγκο του Ολυμπιακού θυμίζει έντονα το περασμένο καλοκαίρι, οπότε οι οργανωμένοι οπαδοί προτάσσοντας τα …στήθη και τις επιθυμίες τους απέτρεψαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη από το να προχωρήσει σε μια βέβαιη συμφωνία, όπως έμοιαζε τον περασμένο Αύγουστο εκείνη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ωστόσο, μοιάζει σίγουρο ότι ένα χρόνο μετά το αφεντικό της πειραϊκής ΠΑΕ έχει μετανιώσει για το ότι άκουσε τότε τις …κραυγές των οπαδών. Υπάρχει η εντύπωση στην Πλατεία Αλεξάνδρας πως αν τότε είχε υπογράψει με τον Ελληνα τεχνικό, σήμερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα είχε το κεφάλι του ήσυχο, δεν θα έψαχνε από την αρχή για νέο προπονητή, δεν θα είχε προχωρήσει πέρυσι σε ορυμαγδό αλλαγών στον ερυθρόλευκο πάγκο και -κυρίως- δεν θα είχε πληρώσει έναν …σκασμό λεφτά σε αποζημιώσεις.

Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να επαναλάβει το περσινό του λάθος και φέτος θα πορευτεί με βάση τις δικές του πεποιθήσεις και επιδιώξεις. Αλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο των Πειραιωτών έχει αποδείξει ότι “βλέπει μπάλα” και ότι έχει …μυρωδιά από ποδόσφαιρο.

Εχει κάνει προσωπικές επιλογές παικτών, αλλά και προπονητών, που του βγήκαν στο 100% και ίσως τώρα θα ήταν για μια ακόμα φορά δικαιωμένος αν πέρυσι είχε επιμείνει στον Ουζουνίδη, που τα πάει πολύ καλά στον Παναθηναϊκό και σίγουρα, συμμάζεψε το …χάλι που άφησε πίσω του φεύγοντας ο Στραματσόνι.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο αναφέρουν ότι από χθες το βράδυ ο Μπεσνίκ Χάσι βρίσκεται στην Ελλάδα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, κάτι που δείχνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να …(βροντο)φωνάξει προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ και ότι φέτος θα πορευτεί στο δρόμο που ο ίδιος έχει χαράξει και όχι σε εκείνον που θέλουν να του επιβάλουν οι οπαδοί.

Μάλιστα, σε όσους τους ρωτούν σχετικά, οι άμεσοι συνεργάτες του αφεντικού της ερυθρόλευκης ΠΑΕ παρουσιάζεται να απαντούν με το απόφθεγμα του Καναδού συγγραφέα, Μπράιαν Τρέισι, πως “οι ηγέτες σκέφτονται και μιλούν για λύσεις, ενώ οι οπαδοί σκέφτονται και μιλούν για προβλήματα“.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + 9 =