Αντί να πουν κι ευχαριστώ: 35χρονη φιλόλογος έπειθε τον 13χρονο να πηγαίνει με ποδήλατο στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης του 13χρονου στη Νέα Ερυθραία από την 35χρονη φιλόλογο που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την πρώτη κιόλας ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση, η εκπαιδευτικός έπειθε τον νεαρό να συναντιέται μαζί της σε διάφορα μέρη και όχι μόνο σε σημείο που είχε το αυτοκίνητό της.

Ένα από αυτά είναι και ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής, με τα ραντεβού των δύο να γίνονται απογευματινές ώρες που ο μικρός υποτίθεται οτι έβλεπε τους φίλους του.

Εκείνος όμως, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έπαιρνε το ποδήλατό του και πήγαινε εκεί για να συναντήσει την 36χρονη.

Το ερώτημα που γεννάται αυτή τη στιγμή είναι πως ένα παιδί τέτοιας ηλικίας έμπαινε σε ένα τέτοιο, χωρίς να έχει γίνει αντιληπτός από την ρεσεψιόν, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να ενημερωθεί η αστυνομία.

ΌΣΑ ΕΊΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ ΤΗΣ

«Καθήκον όλων μας είναι η προστασία του συμφέροντος και του ψυχισμού του ανηλίκου. Είναι εξίσου σημαντικό να προστατέψουμε τα δικαιώματα της κατηγορούμενης», ανέφερε ο δικηγόρος της καθηγήτριας στο Mega. «Κάποια δημοσιεύματα έχουν ανακρίβειες», πρόσθεσε.

«Αναμένουμε να πάμε σε απολογία, η υπεράσπιση είναι φειδωλή. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η εντολέας μου αναγνωρίζει ότι έφερε σε πολύ δύσκολη συνθήκη τον ανήλικο και την οικογένειά του. Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση των ανακριτικών αρχών. Και δηλώνει απερίφραστα πως είναι στη διάθεση της οικογένειας εφόσον της ζητηθεί, να πράξει το καθετί με κατεύθυνση την αποκατάσταση τυχόν βλάβης του ανηλίκου», σημείωσε ο  δικηγόρος ερωτηθείς για το αν η εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες.

«Η εντολέας μου γνωρίζει την ηθική απαξία όλου του συμβάντος. Ωστόσο ο ρόλος μου είναι ο εξής: άλλο πράγμα η ηθική απαξία κι άλλο η ποινική αξιολόγηση. Αναγνωρίζω τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας. Πρέπει να διαχωρίσουμε το πρώτο. Η δικαιοσύνη απερίσπαστη να αφοσιωθεί στην υπόθεση.»

«Επουδενί, από την δικογραφία αλλά μιλώντας και με την ίδια δεν ζήτησε να φύγουν στο εξωτερικό», ξεκαθάρισε.

ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΈΡΕΥΝΑΣ Η 35ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΣΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 13ΧΡΟΝΟ

Τηλεφωνικά προσπαθούσε να εντοπίσει η 35χρονη φιλόλογος τον 13χρονο μετά την καταγγελία. Οι γονείς προσπάθησαν να απομονώσουν το παιδί, αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega. 

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η καθηγήτρια έστελνε μηνύματα στον ανήλικο. Ένα εξ’ αυτών έγραφε: «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σ’αγαπάω πάρα πολύ».

Επιπλέον, από πλευράς αστυνομίας αναμένεται να ζητήσουν την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της φιλολόγου, για να διερευνηθεί αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

αφήστε ένα σχόλιο


ένα − 1 =