ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο  σήμερα  Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, στο Σύνταγμα, καλούν εργατικά συνδικάτα και αντιρατσιστικές οργανώσεις με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Τα συνδικάτα αποφάσισαν να μετατρέψουν την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη, δεύτερη μέρα της 48ωρης Γενικής Απεργίας της ΑΔΕΔΥ, κατά των αντεργατικών μέτρων, των απολύσεων και των περικοπών της κυβέρνησης, σε μέρα δράσης κατά του φασισμού.

Αποφάσεις για δράσεις αντιφασιστικού χαρακτήρα, έλαβε η συνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Δημαρχείο της Νίκαιας.

Το ψήφισμα της σύσκεψης απευθύνει «Κάλεσμα για απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Αντιφασιστική απεργία την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη και διαδήλωση στα κεντρικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής» και προσκαλεί σε «σύσκεψη συνδικάτων και κινήσεων για τον συντονισμό της αντιφασιστικής μέρας δράσης των συνδικάτων στο Πολυτεχνείο, Δευτέρα 23/9, 6μμ».

Πρόσκληση στο συλλαλητήριο της Τετάρτης απευθύνει και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), με σύνθημα: «Να διαλύσουμε την δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Να διώξουμε την κυβέρνηση που τους κάνει πλάτες».

Πηγή:thepaper

αφήστε ένα σχόλιο


7 − ένα =