ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την Ηρακλειδών.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να παραδώσουν την κεντρική αρτηρία στη διάθεση των οδηγών.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην ακτή Βασιλειάδη, στην Πύλη Ε3, στο λιμάνι, στο ρεύμα προς Κερατσίνι, καθώς και στη Σαλαμίνα, στη Λεωφόρο Σαλαμίνας, από τη Ζωοδόχου Πηγής, έως τη Λεωφόρο Φανερωμένης.

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες της Αττικής, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους έως τις 10 το πρωί, τόσο για λόγους προληπτικούς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, όσο και για λόγους αποφυγής της κυκλοφοριακής συμφόρησης με πιθανόν δυσάρεστες συνέπειες λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

Δεν θα ανοίξουν στην ώρα τους τα σχολεία, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να ζητήσει από τους δήμους να ανοίξουν στις 10:00 το πρωί τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας Γηρυόνης ανακοίνωσε τα ξημερώματα ο Γιώργος Πατούλης.

Υποχωρούν από το μεσημέρι τα φαινόμενα στην Αττική

Η πρόβλεψη των μετεωρολόγων για την Αττική έχει ως εξής:

Στην Αττική περιμένουμε τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με πιθανότητα πρόσκαιρης χαλαζόπτωσης, φαινόμενα που μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Αργά το βράδυ ωστόσο ενδέχεται να εκδηλωθούν και πάλι τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 7 έως 8 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν στα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 20 βαθμούς.

αφήστε ένα σχόλιο


9 × = πενήντα τέσσερα