ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ: ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΟΥΜΠΟ’Ι’ΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΙΩΤΗ!

Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΙΩΤΗ!

Κύριε Νικολάου, φίλε Νίκο, γνωρίζοντας το ήθος και την διαδρομή σου μπορώ απερίφραστα και χωρίς επιφυλάξεις να πω, ότι ο συνδυασμός που ακολούθησες «η Γλυφάδα μπροστά»  να υποστηρίξεις δεν είναι του ύφους, του ήθους και της εντιμότητας που σε διακρίνει και θεωρώ ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα νοιώσεις οικτρή απογοήτευση.

Αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος, αυτός ο Γκουριώτης που παρουσιάστηκε σαν κομήτης, που μόλις χθες έμαθε κατά που πέφτει το δημαρχείο της Γλυφάδας, που δηλώνει δημοσιογράφος εκδότης και διευθυντής του Pronews, δεν άργησε να δείξει την πραγματική του ταυτότητα και το ποιος πραγματικά είναι και μου έστειλε μέσω κοινού μας γνωστού αντιδημάρχου «τα χαιρετίσματα» συνοδευόμενα από απειλές του τύπου να με μαζέψουν γιατί αν δεν το βουλώσω θα με βρουν σκοτωμένο. Απειλές του τύπου έχω καμιά 40αρια Ρωσοπόντιους που ψάχνουν για δουλειά .

Νικόλα φίλε, δια τον λόγο του αληθές εύκολα μπορείς να μάθεις αν αυτά που λέω ανταποκρίνονται στην αλήθεια επικοινωνώντας με τον ΔΝ. Προφανώς ο τύπος αυτός ήθελε να ακουστεί όμως με λάθος τρόπο,  αλλά τελικά τα κατάφερε. Ρωτώ λοιπόν ευθέως τον Νίκο Νικολάου πως είναι δυνατόν να συμπορεύεσαι εσύ με τέτοιους ανθρώπους? Πως είναι δυνατόν να κοσμείς το ψηφοδέλτιο κάποιου που κυκλοφορεί με μπράβους, έναν  μαφιόζο (γιατί μόνον μαφιόζος είναι κάποιος που συναναστρέφεται με υπόκοσμο και απειλεί τρομοκρατώντας με αιματοκύλισμα) που υπερηφανεύεται ότι έχει στη δούλεψη του καμιά 40αριά Ρωσοπόντιους για να του κάνουν αν χρειαστεί τη δουλειά? Πως είναι δυνατόν κάποιοι σαν και αυτόν να βρίσκονται στις θέσεις του δημοτικού συμβουλίου? Πως είναι δυνατόν να συμπορευτείς εσύ με έναν τέτοιον άνθρωπο?

Φίλε Νίκο, σε γνωρίζω πολλά χρόνια. Γνωρίζοντας την διαδρομή σου τόσο εγώ όσο κι άλλοι φίλοι σου μείναμε άναυδοι με την απόφαση σου να θέσεις υποψηφιότητα σε μια παράταξη που υποστηρίζεται από την Χρυσή Αυγή και θα σε παρότρυνα να κατέβεις έστω, αυτή την ύστατη ώρα από το εξπρές  της εγκληματικότητας. Δεν έχεις κάτι να κερδίσεις, αντίθετα μένοντας θα μαυρίσεις τις λευκές σελίδες μιας αλώβητης διαδρομής σου, στα δημοτικά δρώμενα.

Είναι το λιγότερο ντροπή να σχεδιάζουν κάποιοι την πολιτική τους με τους εκφοβισμούς και τις απειλές που σκοπό έχουν την  φίμωση του τύπου.  Όλοι κρινόμαστε για τις αποφάσεις μας.Ήρθε και η δική σου ώρα να αποφασίσεις για το αν θα αποχωρήσεις σήμερα με ψηλά το κεφάλι ή αν θα ντρέπεσαι αύριο γι αυτό το μόρφωμα που υπηρέτησες και θα φύγεις σκυφτός.

Όσο γι αυτούς που εξέφρασαν την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του, δεν έχουν παρά να τον χαίρονται. Και επειδή όπως διαβάζω είναι κι αυτός πατέρας τριών παιδιών, φαντάζομαι πόσο περήφανα θα αισθάνονται τα παιδιά του όταν ο πατέρας τους απειλεί να στερήσει τη ζωή κάποιου άλλου πατέρα από τα παιδιά τους.

ΥΓ

Απ’ ότι πληροφορούμαι ο «αξιότιμος» καθόλα «κύριος» Γκουριώτης υποψήφιος δήμαρχος είναι δημοσιογράφος, εκδότης και διετελέσε στο παρελθόν και διευθυντής στο Υπουργείο Άμυνας? Θα ρωτήσω τον πρώην υπουργό κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, φαντάζομαι,  θα ακούσω τα καλύτερα.

Συνεχίζεται.

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 + = επτά