ΑΙΔΩΣ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΕΤΕΧΕΙ!!!

Χωρίς να θέλω να προκαλέσω και πάνω από όλα να βρεθώ σε αντιδικία με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Στέλιο Δίβαρη τον οποίο σαν άνθρωπο εκτιμώ, από δημοσιογραφικό και μόνον ενδιαφέρον τολμώ να πω ότι η δήλωση (έκπληξη) που έστειλε στον τοπικό τύπο την οποία έχουμε δημοσιεύσει προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό για την σοβαρότητα των ανθρώπων που θέλουν να μας διοικήσουν και αν μη τι άλλο άποψη μου είναι ότι τον εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του Γλυφαδιώτικου λαού.

Για να βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια τάξη θα πρέπει να δούμε αν όλα όσα λέει ο κ. Δίβαρης μέσα στην δήλωση του ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αν μπορούν να θεωρηθούν λόγια και απόψεις ενός σοβαρού πολιτικού, ή καλαμπούρια για ναχαμε κάτι να λέγαμε.

Οφείλω να θυμίσω στον κ. Σ. Δίβαρη ότι τις 20 Μαΐου η Τσούχτρα φιλοξένησε πρώτη την διακήρυξη της νέας παράταξης της οποίας στέφθηκε επικεφαλής, έτσι τολμώ να πω ότι είναι και ο ίδιος μέρος του πανηγυριού που επικαλείται στην δήλωση του και μάλιστα αυτός που πρώτος έσυρε τον χορό των μεταμφιεσμένων (πολιτικοί μασκαράδες) μάλιστα τότε θυμάμαι ότι δεν έπεσε πολύ γέλιο αλλά απογοήτευση και σκεπτικισμός για το τι πάλι μας περιμένει.

Οφείλω να ρωτήσω τον κ. Σ. Δίβαρη αν πράγματι περιμένει να τον τιμήσει το κόμμα, όταν ο ίδιος πριν λίγο καιρό το απαξίωσε με την στάση του, όταν το κόμμα είχε αντίθετη άποψη και προτίμησε να δώσει το χρίσμα στον κ. Βαρβιτσιώτη???

Ο κ. Δίβαρης αν και όφειλε να κάνει μια δήλωση στήριξης στο πρόσωπο του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη πειραγμένος από την διαφορετική προτίμηση του κόμματος δεν την έκανε ποτέ, έτσι συνέβαλε κι αυτός με τον τρόπο του στην εκλογή του κ. Κόκκορη???

Αναρωτιέμαι γιατί τα τελευταία τρία χρόνια δεν είδαμε ποτέ τον κ. Δίβαρη στην παράταξη η ακόμα και στο πλευρό του επικεφαλής της παράταξης κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη???

Μήπως θα πρέπει να ενστερνιστούμε τις φήμες που λένε ότι τον υπέσκαπτε συνεχώς???

Διαβάζοντας με προσοχή την δήλωση του κ. Δίβαρη χωρίς καμία διάθεση αντιδικίας αναρωτιέμαι γιατί να προτιμήσουν να τον εμπιστευτούν οι πολίτες για δήμαρχο της Γλυφάδας???

Μήπως για το έργο του και την προσφορά του τόσα χρόνια στην πόλη??? Ας μας πει τουλάχιστον ένα έργο από αυτά, για να μην τον αδικήσουμε???

Προς αποφυγή παρεξήγησης και με τον φόβο και πάλι μην τον αδικήσω ανέτρεξα στα βίντεο μήπως βρω τον κ. Δίβαρη σε κάποια εκδήλωση της παράταξης. Μάταια όμως. Άφαντος. Πουθενά.

Αναρωτιέμαι που ήταν χαμένος τόσα χρόνια??? Ποια δημοτική συνεδρίαση παρακολούθησε??? Πότε έστω και σαν απλός δημότης πήρε θέση για τα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την πόλη και έρχεται τώρα ως άλλος Μεσσίας για να μας σώσει???

Ο κ. Δίβαρης μάλλον αστειευόμενος μας λέει για πρόσωπα και ομάδες ανθρώπων που έχουν ζυμωθεί με τα κοινά και που θα δουλέψουν ανιδιοτελώς. Εγώ πάλι πολύ σοβαρά θα του πω κατάμουτρα ότι αν αυτή η πόλη βρίσκεται στα χάλια που βρίσκεται κι αν διακωμωδείτε συνεχώς, είναι γιατί τόσα χρόνια διοικείτε από “αξιότιμους” και “ανιδιοτελείς”.

Ο κ. Δίβαρης μας λέει επίσης ότι ο καιρός που παρασκευάζονταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι από τον κομματικό σωλήνα πέρασε ανεπιστρεπτί κρύβοντας ότι είναι κι αυτός ένα εξάρτημα της μηχανής του κόμματος??? Και δηλαδή τώρα τι? Αποποιείται την στήριξη του κόμματος και θα ανέβει να διαγωνιστεί στην πασαρέλα ως ανεξάρτητος??? Ούτε τις ψήφους που πήρε  ο Ιμπραχήμ δεν θα πάρει.

Κλείνοντας θα πρέπει να πω στον αγαπητό Στέλιο Δίβαρη ότι όλο για ομάδες και πρόσωπα άφθαρτα που τον στηρίζουν ακούμε, όμως τίποτα δεν βλέπουμε. Άσε που λέγεται ότι υποστηρίζεται μόνον από τον περιπτερά της γειτονιάς του.

Γι αυτό για να κλείσει τα στόματα από τις Κασσάνδρες ας μας πει επιτέλους ο Χριστιανός για να ενημερώσουμε και εμείς με την σειρά μας τους Γλυφαδιώτες από ποιες ομάδες και πρόσωπα υποστηρίζεται, για να δούμε τους άφθαρτους, τους ανιδιοτελείς και αμόλυντους, γιατί αυτή η πανήγυρις θα έχει και πολλά γέλια, αλλά συγχρόνως επιφυλάσσει για ορισμένους εκπλήξεις και δάκρυα πολλά.

Πάντα στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση

Γιάννης Καραχάλιος

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + = 13