ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ: ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Φίλες και φίλοι,

Όλοι σας με έχετε τιμήσει ή τουλάχιστον έχετε ακούσει πολύ σοβαρά τις απόψεις μου σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, όπως ελπίζω να περιμένετε την θέση μου και σε αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία για την Χώρα.

Σας θεωρώ όλους, πέρα απο φίλους, καθημερινούς αγωνιστές, δημοκράτες πολίτες, με άποψη και θέση.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να ακούμε/συλλέγουμε με πολύ μεγάλη προσοχή το ΣΥΝΟΛΟ των απόψεων, από όπου και αν προέρχεται.

Όλοι γνωρίζετε ότι είμαι απο τα ιδρυτικά στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και υποψήφιος βουλευτής τον Ιανουάριο, καθημερινά παρόν στην οργανωτική και πολιτική δόμη αυτού του προοδευτικού φορέα με νέα ήθη και ανθρώπους, στην πράξη και την ουσία πλέον.

Το Κίνημα σήμερα καλεί σε συστράτευση όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες για να μπεί τέλος σε αυτή την ατελείωτη κατηφόρα που διολισθένει καθημερινά ο τόπος.

Είναι πλέον  προφανές σε όλους τους πολίτες  (και ας συνεχίζουν ορισμένοι να κάνουν τα στραβά μάτια), ότι δικαιώνεται απο όλες τις απόψεις η πολιτική του Γ.Παπανδρέου την περίοδο 2009-2011 με όλο το πολιτικό φάσμα τότε στην ανερμάτιστη και άχρηστη αντιπαράθεση μνημόνιο/αντιμνημόνιο. Την κρίση δεν την έφεραν τα μνημόνια…

Κατανοώ το δυνατό επιχείρημα πολλών σας, οτι το πολιτικό σύστημα έφερε την κατάσταση της Χώρας εδώ. Θα συμφωνήσω έν μέρη. Την κατάσταση την έφεραν εδώ όμως και οι επιπόλαιες επιλογές ΟΛΩΝ μας, σε ΟΛΑ τα επίπεδα: κοινωνίας και πολιτικής.

Ουδείς όμως, μετά από όλα όσα εχουμε δει, έχει πλέον το δικαίωμα μόνο της κρίσης και όχι και της αυτοκριτικής.

Χωρίς να σας κουράζω, και θέλοντας την ενημέρωση να την έχετε, όσο το  δυνατόν, απευθείας απο εμένα,
σας στέλνω την σημερινή δήλωση/κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου για συστράτευση στο δημοκρατικό χώρο, που θεωρώ οτι πρέπει να εισακουστεί από τους πολίτες, γιατί προέρχεται απο την παράταξη, που αντιμετώπισε οσο κάνεις άλλος, το πρόβλημα στην ρίζα του: στον κακό μας εαυτό δηλαδή.

Σας θυμίζω το παλιό σύνθημα “αν δεν αλλάξουμε βουλιάζουμε”, το οποίο δυστυχώς κάποιοι θέλουν να το μετατρέψουν σε “αν δεν βουλιάξουμε δεν αλλάζουμε”…

Όσοι απο εσάς δεν το γνωρίζετε, και θέλετε καθημερινά να διαβάζετε τις απόψεις μου, μπορείτε να το κάνετε απευθείας στην πολιτική σελίδα “Θανάσης Σπονδυλίδης” στο Facebook.

Αφού διαβάσετε την δήλωση/κάλεσμα σε συμμετοχή και συστράτευση με τις Δημοκρατικές δυνάμεις και προσωπικότητες της Προόδου και της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας της χώρας, περιμένω τα σχόλια και τις απόψεις σας, όποιες και αν είναι αυτές, οι οποίες μόνο προσθέτουν στον διάλογο που μόλις άρχισε…

http://www.tokinima.gr/papandreou_20150824/

Ευχαριστώ
Θανάσης Σπονδυλίδης

αφήστε ένα σχόλιο


+ τρία = 9