ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΔ

Φίλοι Εθελοντές, Υποστηρικτές & Αναγνώστες,

Είναι φρόνιμο να αφήνεις τον χρόνο να περνά, ώστε με ψυχραιμία να αναλύεις τα δεδομένα και να μπορείς εξάγεις με αντικειμενικότητα συμπεράσματα. Ασφαλώς θα καταλάβατε πως αναφέρομαι στην αναβολή της διενέργειας εκλογών λόγω του τεχνικού προβλήματος που ανέκυψε. Επιτρέψτε μου να μην επεκταθώ σε αυτό το ζήτημα καθώς ήδη έχουν γίνει πολλές συζητήσεις επί του θέματος, παρά μόνο, να ζητήσω για μια ακόμη φορά συγγνώμη. Δυστυχώς, συμβαίνουν και αυτά.

Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά! Σύμφωνα μάλιστα με την αρχαιοελληνική ρήση “ουδέν κακόν αμιγές καλού”, που σημαίνει πως σε κάθε κατάσταση, όσο αρνητική κι αν είναι, πάντα θα συνυπάρχουν και τα θετικά, εγώ, επιλέγω να εστιάσω σε αυτά. Σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο. Ποια στοιχεία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως θετικά; Σταχυολογώ επιγραμματικά κάποια από αυτά:

Θα μας δοθεί η χρονική δυνατότητα για να επιδιώξουμε την διοργάνωση μιας Εθνικής Συνδιάσκεψης, ώστε ενώπιον του κομματικού ακροατηρίου να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και να κριθούμε.

Θα μπορέσουμε να επιδιώξουμε την ανάπτυξη πολιτισμένου, ποιοτικού πολιτικού διαλόγου, μέσω ενός “debate” μεταξύ των υποψηφίων, χωρίς να υπάρχει πλέον το όποιο “κόλλημα” λόγω κατοχής αξιώματος. Άλλωστε οι τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, έχουμε ήδη παραιτηθεί από αυτά.

Η εκλογική διαδικασία, λόγω και των γεγονότων, θα είναι αρτιότερα σχεδιασμένη ώστε το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι κατά τεκμήριο αδιάβλητο και να μην μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν εκ των υστέρων.

Αγαπητοί φίλοι, πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να προχωρήσουμε με θάρρος για το καλό της Κεντροδεξιάς Παράταξης και της Πατρίδας μας. Στο προσεχές διάστημα και μέχρι τις εκλογές, θα μας δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε διεξοδικότερα τα περί των εσωκομματικών εκλογών θέματα.

Στην παρούσα φάση σας καλώ να αναδείξετε το μέγα σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως το μεγαλύτερο στην Ελληνική Ιστορία, που αφορά το κυριολεκτικό ξεπούλημα των Τραπεζών έναντι ευτελούς τιμήματος σε ξένα funds, προκαλώντας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημία στους Έλληνες φορολογούμενους, ύψους 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! Δεν πρόκειται περί προσωπικής μου “άποψης” αλλά περί αδιαμφισβήτητων οικονομικών δεδομένων, για το οποίο σιωπούν τα ΜΜΕ και ο Ελληνικός Λαός δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος του οικονομικού εγκλήματος που έχει συντελεσθεί εις βάρος του.

Το κρατικό μερίδιο στην Εθνική απο το 57% έπεσε στο 24%, στην Eurobank από το 35% στο 2,4%, στην Alpha Bank από το 64% στο 11% και στην Τρ. Πειραιώς από το 67% στο 22%. Πρόκειται για μια απώλεια περίπου 44 δισ. δολαρίων.

Διαβάστε τι λέει για την περίπτωση ο ομοϊδεάτης τους και προ μηνών “σύντροφός” τους κύριος Λαφαζάνης: “η κυβέρνηση έδωσε τζάμπα τις τράπεζες σε ξένα και άγνωστα χέρια σε μια νύχτα και δυστυχώς άκρα του τάφου σιωπή από όλα, σχεδόν, τα μέσα ενημέρωσης. Ταυτόχρονα, με τις απώλειες δεκάδων δισ., χάθηκαν πολλά λεφτά και από τα ασφαλιστικά ταμεία γιατί είχαν επενδύσει στις τράπεζες αλλά και από χιλιάδες μικροεπενδυτές.”

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και την ενεργή συμμετοχή σας. Ευχαριστώ επίσης, εκείνους τους πολίτες και πολιτικούς, που ενώ προέρχονται από έτερους κομματικούς σχηματισμούς, διαθέτουν το θάρρος να υποστηρίζουν ανοικτά την υποψηφιότητά μου. Η στήριξή τους με τιμά ιδιαίτερα.

Μαζί θα τα καταφέρουμε. Μαζί, κάνουμε τα λόγια πράξεις!

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Άδωνις Γεωργιάδης

αφήστε ένα σχόλιο


9 × = δεκαοκτώ