Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα: Προς αφανισμό ο ΑΟΛ

Αγαπητοί γονείς, αθλητές και φίλοι του ΑΟΛ, ως έφορος του μπάσκετ θα ήθελα να σας ζητήσω από την πλευρά μου συγνώμη, που για πρώτη φορά ο όμιλος έχει καθυστερήσει να αναρτήσει το οριστικό πρόγραμμα προπονήσεων για την νέα αθλητική χρονιά.

Ο ΑΟΛ δέχεται από την περασμένη χρονιά μεγάλες πιέσεις για να παραχωρήσει ώρες στον ΝΟΣ. Με πολλές αλλαγές και προπονήσεις σε μισό γήπεδο καταφέραμε πέρσι και τους καλύψαμε.

Δυστυχώς όμως η φετινή χρονιά ξεκίνησε με απαιτήσεις ωρών από τον ΝΟΣ που ξεπέρναγε την λογική αφού ο αριθμός παιδιών του είναι ελάχιστος.
Βρισκόμαστε όλο το καλοκαίρι σε συνεχείς συζητήσεις με τον πρόεδρο του Αριστόδικου για να βρεθεί μια μέση λύση βάση του ογκου των αθλητών μας και του προγράμματος που είχαμε ήδη έτοιμο, όμως δεν το ενέκριναν.
Η απάντηση από την αρμόδια αρχή του Δήμου ήταν πως το τελικό πρόγραμμα να βγει γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου για να έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές του ΝΟΣ και να πάρει τις ώρες που του αναλογούν.
Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι τελείως παράλογο γιατί τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν το πρόγραμμα πριν ανοίξουν τα σχολεία για τους γνωστούς μας σε όλους λόγους.
Αναγκαστίκαμε λοιπόν να περιμένουμε, αφού μας έδωσαν αυτήν την εντολή χωρίς να υπολογίζουν την δυσαρέσκεια όλων των γονιών.
Ο ΝΟΣ λοιπόν για να μαζέψει περισσότερες νέες εγγραφές και να διεκδικήσει ώρες περισσότερες στο κλειστό, βγάζει μια υπέροχη ανακοίνωση δωρεάν προπονήσεις για δύο μήνες σε όσους γραφτούν έως 20 Σεπτεμβρίου!
Πραγματικά μου προκαλεί θλίψη όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι, ο ΑΟΛ δεν μπορεί να συμμετέχει.
Βέβαια το αποκορύφωμα ήταν το συμβάν που έγινε την Πέμπτη 10/9.
Στο κλειστό έκανε προπόνηση αγωνιστική ομάδα μπάσκετ του ΑΟΛ και παράλληλα είχε προπόνηση και ο ΝΟΣ βάσει προσωρινού προγράμματος που είχε από τον Δήμο. Με την άφιξη τους άρχισαν να μιλούν έντονα με τεράστια αλαζονεία και να απειλούν πως θα φέρουν την αστυνομία αν δεν φύγουν αμέσως τα παιδιά του ΑΟΛ από το γήπεδο. Ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο μας Π.Δούρο και τον γενικό αρχηγό Δ.Σπηλιοπουλο για τις απειλές που δεχόμασταν. Στο κλειστό ως μέλη του ΔΣ βρισκόμουν εγώ και η Νάντια Ζουμπούλη μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της που βοηθούσαμε για τις εγγραφές.

Ο τ.αντιδήμαρχος και μέλος του ΝΟΣ μαζί με τον υπεύθυνο προπονητή κάλεσαν την αστυνομία. Σε διάλογο που είχα με τον τ.αντιδήμαρχο μου είπε χαρακτηριστικά” τώρα που θα έρθει η αστυνομία και θα πάτε όλοι αυτόφωρο θα σας δείξω εγώ”.
Ευτυχώς ο Π.Δούρος ήρθε αμέσως στο κλειστό και με οδηγίες που είχε πάρει από τον κύριο Πουλόπουλο και τον δικηγόρο μας, βγάλαμε την ομάδα μας έξω να συνεχίσει την προπόνηση και εμείς φύγαμε αφού αφήσαμε τον ΝΟΣ στο γήπεδο.
Αυτά τα θλιβερά γεγονότα συμβαίνουν φέτος και δυστυχώς τα βιώνουν και τα παιδιά μας. Αν οι κύριοι του ΝΟΣ έχουν αυτό το ήθος και το αθλητικό ιδεώδες λυπάμαι πολύ.
Πραγματικά νιώθω την ανάγκη να σας ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη για το γεγονός ότι δεν ήμασταν όπως κάθε χρόνο έτοιμοι με το πρόγραμμα αλλά δυστυχώς δεν ήταν δική μας ευθύνη!!!
Σας ευχαριστώ πολύ και σας ζητάω να είστε δίπλα μας για να μπορέσουμε να έχουμε δύναμη και να συνεχίζουμε!
Με εκτίμηση
Λούλα Ιωακειμίδου

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

αφήστε ένα σχόλιο


6 + δυο =