Έβαλε μπουγάδα ο Ζαχαριάδης: Τσάμπα το μαλακτικό, η μπόχα δεν φεύγει!

Όχι που μας πέφτει λόγος αλλά για να καταλάβει ο κόσμος τι σαπίλα υπάρχει και πως παίζονται από  ορισμένους τα παιγνίδια.  Λέει κι άλλα ο «εκλεκτός» Ζαχαριάδης κάνει αναφορά για τον π. Γενικό  Γραμματέα του Δήμου Γλυφάδας Τσάκα Μάριο. Αν πράγματι αυτά αληθεύουν γιατί με τον Ζαχαριάδη πρέπει να είσαι πάντα πολύ επιφυλακτικός. Ο κ. Τσάκας κατά την αποχώρηση του από δήμο Γλυφάδας ευχαρίστησε τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου για την άριστη συνεργασία που είχαν και εξέφρασε την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι τους θα συναντηθούν και πάλι. Τώρα αν αυτά λέγονται  για να λέγονται κι από πίσω υπάρχει «σκάψιμο», αυτό δεν είναι αντρικό.

Όσο για το άλλο πρόσωπο που αναφέρει δεν θα κάνω καμία αναφορά γιατί πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Ο λαϊκός αφηγητής λέει «Ο καθένας με τον πόνο του», προφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα δεχτεί για να  ξεπεράσει το «πένθος».

Αν όντως λοιπόν  αυτά αληθεύουν πόσα αποθαμένα μπορούν να έχουν με σκοπό να πλήξουν προεκλογικά τον Γιώργο Παπανικολάου? Ο φθόνος η ζήλεια αυτή η αναίσχυντη συκοφαντία είναι “βρώμικες δουλειές” και εδώ την απάντηση σ’ αυτή τη μπόχα και τη δυσωδία την έδωσε ο Γλυφαδιώτικος λαός με το εξωπραγματικό 80%.

Ο Γιώργος Παπανικολάου εδώ που τα λέμε έκανε «ζημιές». Είχαμε κάτι να γράψουμε, τώρα μετά το εξωφρενικό 80%  ποιος να ασχοληθεί με αυτά τα (πολιτικά) σκύβαλα. Τους τα έλεγα ότι θα πάθετε νίλα αλλά αυτοί καλαμοκαβαλημένοι δεν άκουγαν.

Όλη η πιτσιρικαρία. Μέχρι και τον Λανδράκη επιστράτευσαν να τους στηρίξει.

Απορώ με τι σωθικά, με τι μούτρα κι άντερα θα ξανακατέβουν στις επόμενες εκλογές να ζητήσουν την ψήφο του Γλυφαδιώτη μετά την (πολιτικά) ξεφτίλα που υπέστησαν. «Τζόβενα», δεν έχουν συναίσθηση η για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν έχουν  φιλότιμο να πάνε σπίτια τους και θέλουν να αποδημήσουν εις Κύριον στα δημοτικά έδρανα.  Τόση πρεμούρα για την Γλυφάδα, μα και τόσα χρόνια που ήταν σε περίοπτες θέσεις δεν πρόσφεραν τίποτα, απλά και μόνο τους πλήρωναν οι Γλυφαδιώτες για να ξύνονται. Τρομάρα τους, τόσο πια (πολιτικά) απατεώνες?

Για να συκοφαντήσουν τον Γιώργο Παπανικολάου  Θεοδοσόπουλος – Τζούβελης έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους . Τι  να πει κανείς, από αντιδήμαρχοι – γραφικές φιγούρες τώρα πια στα δημοτικά έδρανα.

Τώρα, όπως λέει και μια παροιμία πάει …νί μου η σφυρίχτρα σου. Τώρα ο ένας έμεινε με την “βοηθό¨του, κι ο άλλος με την δηλωτή. Αμ ο τρίτος, ο στρατηγός της παρέας ο Παναγιωτάκης, κολλητός του Ζαχαριάδη, ούτε ανασκαφές να κάναμε για να τους σηκώσουμε από τους τάφους.

Κρίμα, κρίμα  γιατί κάποιοι δεν σέβονται την ψήφο τους και την πετούν στον κάλαθο των αχρήστων.

Μηδενικά που έγιναν νούμερα!

Πάντα τέτοια!!

ΥΓ

Για Φιλόπουλο…Μούγκα

αφήστε ένα σχόλιο


+ τρία = 9