Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Nέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. με άγρια καταδίωξη και πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ προσπάθησαν να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο. Ο οδηγός δεν ανταποκρίθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας ναεμβολίσει τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπήρξε τραυματισμός. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο οδηγός τότε ανέπτυξε ταχύτητα, ξεκίνησε η καταδίωξη από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν κατά του οχήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία και φαίνεται πως σε λίγες ώρες θα γνωριζουν την ταυτότητα του οχήματος.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε λίγες μόνο μέρες. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής 8/10 στο κέντρο της Αθήνας,

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε λίγες μόνο μέρες. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής 8/10 στο κέντρο της Αθήνας, και συυγκεκριένα στην οδό Μάρνη, στην πλατεία Βάθη, αυτοκίνητο εμβόλισε μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ. Ακολούθησαν πυροβολισμοί, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αλλοδαπού, ο οποίος και οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός.

Από τον εμβολισμό των μηχανών από τον δράστη τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, στα πόδια και τα χέρια και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

 

newsbeast

αφήστε ένα σχόλιο


9 + = δεκατρία