Όταν συμβιώνεις  με τον εξευτελισμό, δεν μιλάς για εντιμότητα.

Η δημοσιογραφία που δεν μπορεί να φωτίσει πλευρές, που δεν μπορεί να συνθέσει και να αποκαλύψει γεγονότα, είναι δημοσιογραφία του κώλου

και ένας τέτοιος δημοσιογράφος είναι και ο Ζαχαριάδης. Δημοσιογραφία σημαίνει να λες την αλήθεια και να μην κοροϊδεύεις αυτούς που σε ακούνε για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα του εκάστοτε εντολέα – εργοδότη σου.

Δεn γίνεται να σεβαστείς κάποιον που λανσάρεται ως ιεραπόστολος της εντιμότητας όταν έχει διαπράξει πλήθος αδικημάτων κι όταν διεκδικεί το ψωμί του με τα ψέματα, τις μηχανορραφίες, τον κανιβαλικό λόγο και την παραποίηση των γεγονότων.  

Ας μας πει λοιπόν δημόσια έχει στο ενεργητικό του δεκάδες μηνύσεις και αγωγές από ΟΛΟΥΣ τους δημάρχους που πέρασαν από την Γλυφάδα κι από δεκάδες δημοτικούς συμβούλους για συκοφαντικά δημοσιεύματα ΝΑΙ η ΌΧΙ?

Ας μας πει δημόσια πόσες φορές έχει οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες για τα εμετικά πρωτοσέλιδα και δημοσιεύματα με το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης?

Οι κάθε λογής Ζαχαριάδηδες  έχουν την θέση που τους πρέπει στην κοινωνία μιας και οι δραστηριότητες τους δεν έχουν σχέση με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. 

Θα έχουμε αποκαλύψεις!

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 × ένα =