ΌΣΟΙ ΑΚΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΑΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

Από τους κηπουρούς, στους υδρ-αυλικούς του μνημονίου.
Πάλι καλά που δεν χρεώνουν και τον ΕΝΦΙΑ στον Κώστα Καραμανλή. Ποιος άλλωστε θυμάται ότι επί κυβερνήσεως του η φορολογία στην ακίνητη περιουσία των μικρομεσαίων ήταν κατά 89% λιγότερη;
Όταν λοιπόν αυτοί που υπ έκλεψαν την ψήφο των τίμιων Ελλήνων για να κυβερνήσουν ως παπανδρέηδες τα βρίσκουν σκούρα, δημιουργούν διαρροές στο θολωμένο τους μυαλό. Που δυστυχώς εκπονεί τη νοσηρότερη πολιτική που έχει γνωρίσει κράτος που λειτουργεί στις δομές της ελεύθερης οικονομίας.
“Ο Καραμανλής θέλει να τον κάνουν πρόεδρο”
“Ο Καραμανλής συμβουλεύει τον Σαμαρά για πρόωρες εκλογές”.
Και σκουζουν αυτοί που στύβουν την λεμονόκουπα μήπως κάποιος τους την στερήσει πρόωρα και χάσουν καμιά σταγόνα.
Στα περί Καραμανλή λοιπόν, οι απαντήσεις είναι απλές και ξεκάθαρες.
-Ο Καραμανλής σε καζαμία περίπτωση δεν θα είναι υποψήφιος σε αυτή την φαρσοκωμωδία, όπου ακόμα και Γιαννακάκηδες ανάγονται ως “ηρωικά θύματα”.
-Πότε ακριβώς συμβούλεψε για οτιδήποτε ο Καραμανλής τον Σαμαρά; Στα 2 δευτερόλεπτα που μίλησαν στην ΔΕΘ; Ή στην αμέσως προηγούμενη, τυχαία συνάντηση τους τον Μάιο σε δεξίωση, όπου είπαν καλησπέρα; Διότι έκτοτε καμία άλλη επικοινωνία δεν υπήρχε.
Αλλά στην τελική, όταν μιλούν τα έργα, οι διαρροές και αμπελοφιλοσοφίες σκάνε ως προεκλογικά Ζάππεια.
Τι ΈΠΡΑΞΕ λοιπόν ο Καραμανλής στην αντίστοιχη περίπτωση, όταν ο Παπανδρέου εκβίαζε για την εκλογή ΠτΔ; Μα φυσικά πήγε σε πρόωρες εκλογές, λέγοντας την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Ο οποίος λαός, τελικά, πίστεψε την συμμορία των νταβατζήδων που ήταν οι μόνοι που θησαύρισαν μέσα στην μνημονιακή λαίλαπα.
Αυτό το παράδειγμα λοιπόν δεν μπορεί να το ακολουθήσει ο Σαμαράς, διότι είναι σφιχταγκαλιασμένος με τους ίδιους ανθρώπους που επέβαλλαν δόλια τον Παπανδρέου στην εξουσία.
Ο μόνος κίνδυνος που θα προκύψει βλέπετε από τις πρόωρες εκλογές, είναι η απώλεια της λεμονόκουπας που έχει ακόμα ζουμί για τα βαμπίρ του μνημονίου.
Διότι αυτό ακριβός είναι το χρονικό σημείο που η ατσάλινη χούφτα που στύβει την πατρίδα θα επιτρέψει εκλογές. Όταν έχει πιει και την τελευταία σταγόνα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Τότε ακριβώς, θα πετάξουν την λεμονόκουπα στον κάθε Τσίπρα και θα του πουν “χάρισμα σου”.
Τα περί φιλότιμου, σταθερότητας και άλλα συγκινητικά, στο ταμείο έχουν το αντίκρυσμα των αποτελεσμάτων της διακυβέρνησης Σαμαρά:
310,000 νέες θέσεις ανεργίας.
Αποσβέσεις στους ισολογισμούς πολλαπλάσιες των νέων επενδύσεων.
Αύξηση του εμπορικού ελλείμματος κατά 32% χωρίς τα καύσιμα (!)
Την Ελλάδα σε χειρότερη θέση ακόμα και από την Ουκρανία, ως προς τον κίνδυνο χρεοκοπίας, σύμφωνα με την Blackrock, εταιρεία – συνεργάτη της παρούσας κυβέρνησης.

 

Τι ακριβώς θα κινδυνεύσει λοιπόν από τις πρόωρες εκλογές;

ΥΓ1. Μην περιμένετε έξοδο διαφυγής μέσω διαρροών. Από τρύπιους σωλήνες, δεν χωρούν πολιτικά παχύδερμα.
ΥΓ2. Οι πιθανότητες να κάνει διαρροή ο Καραμανλής στην Καθημερινή, είναι μικρότερες από το να βρεθεί θεία του Μπρέζνιεφ στην Αμφίπολη.

Για του λόγου το αληθές, απολαύστε προχθεσινό Παπαχελά:

olympia

papax

αφήστε ένα σχόλιο


× 3 = είκοσι ένα