«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Αυτοδιαφημιζόμενοι «αρθρογράφοι» βγάζουν το κόμπλεξ των αφεντικών τους στάζοντας χολή!

Μια προσωρινή κίνηση συμβολισμού ασφαλώς παρεξηγημένη δεν είναι δυνατόν να φέρει την «Σταύρωση». Κατανοώ απόλυτα και σέβομαι την όποια διαφορετική άποψη αλλά όχι την αχαριστία και τις ύβρεις. Στον άνθρωπο που πραγματικά άλλαξε αυτή την πόλη κι από την απαξίωση και την μιζέρια την έκανε Πανελλαδικά παράδειγμα προς μίμηση θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον ο ελάχιστος σεβασμός.

Θαυμάστε τους, «Βαλτός» παπαρολόγος  όμορου δήμου ανέβασε φωτοσοπιά (φωτομοντάζ) τον Άγιο Βασίλη με ένα dettol στα χέρια λέγοντας ψέματα και κάνοντας τον υπαινιγμό… τι θα δούμε ακόμα. Ψέμα και αλητεία.  Αυτούς πληρώνει ο Κεφαλλονίτης για να στοχοποιήσουν, να βρίζουν και να λασπώνουν τους επιτυχημένους δημάρχους.

Ο Γιώργος Παπανικολάου έχει γράψει ιστορία στην πόλη της Γλυφάδας μακάρι να μπορούσαν κι άλλοι να παραδειγματιστούν κι αντί να βγάζουν χολή… να προσφέρουν τα μέγιστα στους δημότες τους.

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 × = δέκα