Γιώργος Παπανικολάου: Κανένα παιδί χωρίς το δώρο του – Όλοι μαζί μια Χριστουγεννιάτικη Αγκαλιά για τα παιδιά

Η Γλυφάδα ανοίγει την αγκαλιά της μαζί με όλους τους Δήμους της Αττικής για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το άλλο Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, συγκεντρώνουμε παιδικά δώρα για τις οικογένειες της πόλης μας, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15). Είναι μία πρωτοβουλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», που υλοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους.

Οι ανάγκες λόγω της πανδημίας έχουν αυξηθεί και υπάρχουν οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά. «Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες, οι οποίες τώρα με την πανδημία έχουν ενταθεί. Δεν θα μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του και ελπίζουμε σύντομα οι οικογένειες να μη μας χρειάζονται πια.
Μέχρι τότε εμείς θα κάνουμε με όλη μας την καρδιά ό,τι καλύτερο μπορούμε», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και καλεί τους κατοίκους της πόλης μας να προσφέρουν ό,τι μπορούν – παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο ονειρεύεται κάθε παιδί. Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν. Το συντονισμό της δράσης έχει από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.
Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎אא 田田用 ΣάβΒατο 18 Δεκεμβρίου 10.00-14.00 To ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της Αττικής συγκεντρώνουμε χριστουγεννιατικα δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη ΔΗΜΟΣ TAYOALAE 全ホイトイ όλοι pali Δημαρχείο Γλυφάδας, Άλσους 15‎"‎

 

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 6