Ω ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΥΨΙΣΘΟΝ ΜΕΓΕΘΟΣ

Οι ηλίθιοι είναι πιο επικίνδυνοι απ’ όλους

Και αυτή η διαπίστωση έρχεται να επαληθευτεί όταν κάποιοι που παρουσιάζονται ως τα χερουβείμ του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου διαδικτυακή φλυαρία και χωρίς περίσκεψη, αυτοκαυχόνται “καλοί”, διαφημίζοντας την κοινωνική τους προσφορά,  (Η φιλανθρωπία η οποία επιζητεί τη δημοσιότητα, παύει να είναι φιλανθρωπία. Η αγωνίζεσαι σιωπηρά για την αξιοπρέπεια του διπλανού σου, ή είσαι ένας συνηθισμένος υποκριτής) με σκοπό τόσο την δική τους αυτοπροβολή όσο και κάποιων άλλων που μέσα από τα like και  τα share  που εισπράττουν  παίρνουν το εισιτήριο για τον παράδεισο και συγχρόνως “δείχνουν” πόσο αρεστοί και χρήσιμοι είναι… την στιγμή που ο δήμαρχος δίνει καθημερινή μάχη να τους υπενθυμίζει να κρατούν χαμηλούς τόνους με ευπρέπεια και σοβαρότητα. Αυτοί οι σύγχρονοι  “ακτιβιστές” , όσο αυτοπροβάλλονται τόσο γελοιοποιούνται.

Κοντά σε αυτούς και τα λεγόμενα εξαπτέρυγα, ή  αυλοκόλακες ή αλλιώς διπρόσωποι που δίνουν τροφή στο χαφιεδότσουρμο να συζητά στις διάφορες καφετέριες, «φτιάχνοντας το ψέμα όπως αυτοί ξέρουν» που ενώ από την μια υμνούν και δοξάζουν τον δήμαρχο, απ’ την άλλη τον ρουφιανεύουν, δημιουργώντας ευκαιρίες για κακές κριτικές και δυσμενή σχόλια.

Αυτό το ρουφιανοτσατσιλίκι από τα εξαπτέρυγα στους λασποανεμιστήρες πρέπει κάποτε να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν οι ακάλυπτοι (ανεγκέφαλοι) να επιδίδονται σε παιχνίδια σπίλωσης της δημοτικής αρχής και του δημάρχου για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους  συμφέροντα. Οι σφαλιάρες στους γνωστούς μπουρδολόγους διαδέχονται η μια την άλλη και όσα από τα δήθεν “καρατσεκαρισμένα” διαρρέουν είναι  σκουπίδια που στερούνται σοβαρότητας.

Το  έργο με τα κατασκευασμένα σκάνδαλα και την δήθεν διαπλοκή δεν κόβει πλέον εισιτήρια αφού οι «συσσωρευτές» της δήθεν μπόχας και δυσωδίας, ενεργοί και σβητούληδες αποκαλύπτονται ότι εξυπηρετούν συμφέροντα.

Όσοι από τους μπουζουκοκέφαλους αισιοδοξούν ότι με το να  «δίνουν» κακοήθειες και ψέματα, η δουλειά γίνεται, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Οι εποχές άλλαξαν και ο κόσμος έχει ξυπνήσει. .

Ο Γιώργος Παπανικολάου τους  ξέρει… όλα τα άλλα είναι απλά θέμα χρόνου.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + = 10