ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η ψηφιακή Γλυφάδα, που βραβεύθηκε πρόσφατα στα Bravo Awards, κάνει τώρα ένα ακόμη, εντυπωσιακό βήμα.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου,  όλα τα δικαιολογητικά για τον πολιτικό γάμο υποβάλλονται πλέον ηλεκτρονικά, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια σπουδαία δυνατότητα που δίνεται στα ζευγάρια, τα οποία γλιτώνουν την ταλαιπωρία, το πήγαινε-έλα και τις ουρές, τις διευκρινίσεις και τα επιπρόσθετα στοιχεία που συχνά απαιτούνται.

Όποιος επιθυμεί λοιπόν να παντρευτεί στο Δημαρχείο Γλυφάδας, είτε είναι στην Ελλάδα είτε βρίσκεται στο εξωτερικό, υποβάλλει μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου τα δικαιολογητικά, γίνεται ο προέλεγχος και στη συνέχεια ειδοποιείται και προσέρχεται για μία και μοναδική φορά στο Δημαρχείο, ώστε να εκδοθεί η άδεια γάμου. Εύκολα και γρήγορα!

«Ευχαριστώ για τον συντονισμό της προσπάθειας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Παπά και τους εργαζομένους μας στις υπηρεσίες μηχανοργάνωσης και στο ληξιαρχείο. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για άλλες υπηρεσίες της Ψηφιακής Γλυφάδας”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε στο link:

https://www.glyfada.gr/index.php/home/blog_details/3653

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 − τρία =