ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛ – ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ «Ο ΦΕΣΑΡΙΑΔΗΣ»!!

Ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας, αντί να παίζει με τις κούκλες του παριστάνει τον «κομάντο»… της δήθεν έγκριτης ενημέρωσης, εξευτελίζοντας με την πρόστυχη πένα του ανθρώπινες υποστάσεις, υπολήψεις και αξιοπρέπειες.

Ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας, ως γνωστό   δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο,  πίσω κρύβεται γνωστός ψευτοεκδότης- ψευτοδημοσιογράφος με πλούσιο ποινικό μητρώο και ψευτοπροφίλ όπως Καρνέζης – Lina Nikolakaki κ.α για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του..

Παρά την επιμονή του με τις χυδαίες φωτοσοπιές  και τις καθημερινές βωμολοχίες δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν. Όπως μπορείτε να δείτε στο χρονολόγιο του  ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας τον οποίο κανείς δεν γνωρίζει στην Γλυφάδα ούτε τον έχει ακουστά τόσα χρόνια, έκανε την εμφάνιση του στο fb εν έτη 2017 και όπως έχετε την ευκαιρία να δείτε δεν υπάρχει καμία φωτογραφία του παρά μόνον αυτή στο προφίλ του ενώ υπάρχουν  πολλές δεκάδες υβριστικά δημοσιεύματα κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, της δημοτικής αρχής και εμένα προσωπικά που δείχνουν ακριβώς και τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου λίγδα. Η Βρώμα, η συκοφαντία και το ψέμα, δεν θα μείνουν αναπάντητα.

Τα συμπεράσματά δικά σας.

 

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 1