«ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ» Ο ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛΑΚΙΑΣ ΜΠΡΑΔΗΜΑΣ!!!

Ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας, ως γνωστό   δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο,  πίσω κρύβεται γνωστός ψευτοεκδότης- ψευτοδημοσιογράφος με πλούσιο ποινικό μητρώο.

Για να δείτε που μπορεί να φτάσει ο ψεοπροφιλάκιας Μπραδήμας κατά κόσμον Χαζαριάδης ανέβασε φωτο του κ. Αγγελάτου συνοδευόμενο από χυδαίο και κατάπτυστο σχόλιο όπου όπως λέει συνελήφθη ο κ. Αγγελάτος την στιγμή που  χαϊδολογιότανε με την γυναίκα του ενώπιον του κόσμου στην παρέλαση.

Η γνωστή συνταγή του λίγδα.  Αυριανισμός, πουστιά,  ψέμα, κατάπτυστο εμετικό ψέμα . Ο ξεφτιλισμένος «μπανιστής» της κλειδαρότρυπας ή δεν φρόντισε να μάθει ότι η συγκεκριμένη κυρία που βρίσκεται δίπλα στο κ. Αγγελάτο στην παρέλαση δεν είναι η σύζυγος του, αλλά φίλη, κόρη γνωστού τέως δημοτικού συμβούλου ή προφανώς  εν γνώση του ανέβασε την συγκεκριμένη φωτο με την κυρία δίπλα στον κ. Αγγελάτο λες κι αυτό είναι ατιμία ή αδίκημα προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια,  πράγμα απίθανο αφού όλοι γνωρίζουν την ποιότητα του ανθρώπου και που μπορεί να φτάσει ο συγκεκριμένος εκβιαστής. Μάλλον κάποιοι θα πρέπει να τον κάνουν περισσότερο ρόμπα από ότι είναι ανεβάζοντας στην δημοσιότητα πραγματικές φωτο και όχι φωτοσοπιές,  με δελτία τύπου της αστυνομίας που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση για να δουν οι πολίτες  τα κατορθώματα της οικογένειας του και να μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Αίσχος, ντροπή αντί να κοιτάει τα του οίκου του που είναι «διαμπερές» και μόνιμα στα μανταλάκια,  παριστάνει τον ηθικό και τον έντιμο.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + 3 =