Χωμενίδης: «Σούργελο ο Κασσελάκης – Δεν έχει καμία αίσθηση του γελοίου και προφανώς και της πραγματικότητας»

Στο κανάλι Οpen και την εκπομπή «Τώρα Μαζί» με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο, μίλησε ο συγγραφέας, Χρήστος Χωμενίδης.

Μιλώντας για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, ο γνωστός συγγραφέας, τον αποκάλεσε σούργελο «Σούργελο είναι. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και έρχεται εδώ πέρα, προσγειώνεται στην Ελλάδα και θέλει να γίνει αρχηγός της αντιπολίτευσης. Μόνο απ’ αυτό δεν έχει καμία αίσθηση με την πραγματικότητα. Είναι γελοίο. Αν θέλεις να γίνεις πολιτικός, πας ασχολείσαι, οργανώνεσαι, κατεβαίνεις υποψήφιος βουλευτής, κάνεις μια 4ετία, κοιτάς αν σ αρέσει. Πρώτα θα κρατήσεις το κουπί και μετά το τιμόνι».

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου «Το κάνω γιατί μπορώ» τι απαντάτε; Ο Χρήστος Χωμενίδης είπε «Τότε είσαι ηλίθιος. Μπορεί για πόσο; Για 2 μήνες; Πόσο θα μείνει εκεί πέρα. Παιδιά δεν παράγει πολιτική, δεν ξέρει τίποτα. Προσβάλλει με την παρουσία του, τους σοβαρούς ανθρώπους που είναι στον πολιτικό του χώρο. Πρόκειται για μια γελοιότητα».

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × 1 =