ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Τα «γιορτινά» του φορά ήδη ο Δήμος Γλυφάδας, εν όψει της εορταστικής περιόδου που θα κορυφωθεί με τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων. Η Βουλιαγμένης, η Μεταξά, η Λαμπράκη, σύντομα η Γούναρη και άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες, αλλά και μικρότεροι δρόμοι και πλατείες της Γλυφάδας, καθώς και τα νέα δέντρα που πρόσφατα φυτεύτηκαν από το Δήμο, στολίστηκαν και συνεχίζουν να στολίζονται με εορταστικό διάκοσμο, δίνοντας έναν διαφορετικό, πιο ζωντανό «αέρα» στην πόλη.

 

Ο στολισμός φέτος ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε χρονιά και θα εμπλουτιστεί και θα ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών. Τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν και διάφορες εκδηλώσεις, με κορυφαία την καθιερωμένη πλέον στη Γλυφάδα «Κόκκινη Νύχτα», το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

 

«Σε μια εποχή δύσκολη, σε μια περίοδο συνεχιζόμενης κρίσης, δημιουργούμε μια γιορτινή εικόνα και μια εορταστική ατμόσφαιρα, που την έχουμε όλοι τόσο ανάγκη», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς και αγάπης και καλούμε όλους τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας, να τα γιορτάσουμε μαζί στη Γλυφάδα».

_AR02165_AR02156 _AR02117 - Αντίγραφο _AR02243 - Αντίγραφο

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 + οκτώ =