ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ Η ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χέρι Χέρι η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας και ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

Αρωγός στην Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘’ΕΜΕΙΣ’’ θα είναι εφεξής ο

Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, και συγκεκριμένα οι τομείς Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας.

Ένας από τους στόχους της ένωσης είναι η υποστήριξη της Ελληνικής Οικογένειας , η οποία βάλλεται λόγω των οικονομικών συνθηκών και αναλαμβάνοντας μια σειρά από ενέργειες- δράσεις στηρίζει ενεργά την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, Κορυφαίος και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και να μην στηρίξει αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Όπως δήλωσε και η Πρόεδρος του σωματείου ” Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία μέσω της οποίας οι γυναίκες της Ένωσής μας θα μπορέσουν να απολαύσουν υπηρεσίες και αγαθά που θα τις εξυπηρετήσουν στη γυναικεία τους υπόσταση . Η γυναίκα σήμερα , την εποχή της κρίσης , δεν πρέπει να υποβαθμίσει ούτε να παραμελήσει τον εαυτό της και επιθυμούμε να την βοηθήσουμε και σε αυτόν τον τομέα . Πάντα πίστευα ότι όλες-όλοι μαζί μπορούμε και σιγά σιγά αυτό γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ για την κατανόηση στην πρωτοβουλία μας και την στήριξη στα μέλη μας.

 

 

ΤΟ Δ.Σ

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − 5 =