Χαρδαλιάς: Σε καραντίνα το χωριο Μεσοποταμία στην Καστοριά – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε 5 Δήμους

Αυξήθηκαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα μιας και πλέον φτάνουν τους 49. Την ίδια ώρα σήμερα 31 Μαρτίου ανακοινώθηκαν 82 νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό των περιπτώσεων του Covid-19 να είναι 1314 .

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι αυξήθηκαν.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες ενώ διευκρίνησε πως ο Απρίλιος θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας.

«Η κατάσταση είναι ρευστή. Παρακολουθούμε στενά κάθε εξέλιξη» είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μέτρα που πάρθηκαν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νέα Παραλία καιι τέθηκαν σε ισχύ σήμερα.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως η εικόνα που επικράτησε σήμερα έξω από τις τράπεζες είναι «απαράδεκτη» και πρόσθεσε: «Κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο. Δεν γίνεται δίπλα σε καθε απερίσκεπτο πολίτη να υπάρχει ένας αστυνομικός».

Στην αναστολή δυο λαϊκών αγορών αναφέρθηκε ο κ. Χαρδαλιάς λόγω της μη τήρησης των μέτρων ασφαλείας στην περιοχή του Ίλιον και στη συνέχεια ανακοίνωσε την επιβολή καραντίνας για 14 ημέρες στην Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας Καστοριάς και τους περιορισμούς στην κυκλοφορία των κατοίκων τριών δήμων του Νομού Καστοριάς και δύο Δήμων του Νομού Ξάνθης.

αφήστε ένα σχόλιο


4 + οκτώ =