Χαρά να σε γιαούρτωνα πονηρέ πολιτευτή: Ο διαβόητος ΞΕΡΟΛΑΣ! Part 3

Ανθρωπάκο. Αν ξύσεις την πτέρνα σου βγάζεις παρμεζάνα

Ο Μπαμπινιώτης γράφει ότι ρουφιάνος είναι ο καταδότης, ο προδότης, ο ραδιούργος, ο χαφιές, ο σπιούνος, ο δολοπλόκος, ο συκοφάντης, ο μαστροπός …

Εσύ μικρό και γελοίο ανθρωπάκι ανήκεις μήπως σε αυτήν την κατηγορία ΝΑΙ η ΌΧΙ?

Στις φωτο έχει την ευκαιρία ο αναγνώστης να θαυμάσει την αφεντιά σου παρέα με τον σεσημασμένο τοκογλύφο να την στήνετε επανειλημμένα στον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου. Μοναδικό κέρδος από τις εκατοντάδες καταγγελίες σας, η παρακώλυση και η καθυστέρηση των έργων.

Πανούργο κι άρρωστο μυαλό όταν ανεβαίνοντας στο βουνό τον περασμένο Ιούνιο με την φωτιά με την βερμουδίτσα και τις σαγιονάρες, φρόντισες να λερώσεις την βερμουδίτσα για να φαίνεται η μάχη που έδωσες με τις φλόγες (ενώ γαμπίτσα και πτέρνα άθικτες). Αυτό με την πτέρνα να το κοιτάξεις. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που επιδίωκες  ήταν να σε πάρουν τα κανάλια. 

Αυτά άραγε δεν τα βλέπουν οι αναγνώστες σου? Πόσο περήφανοι αισθάνονται που σε ψήφισαν και πόσο περήφανa τα παιδιά σου. Να το ξαναπώ με τα παιδιά σου δεν έχω τίποτα, αναφέρομαι όμως γιατί εσύ υπέρβαλες ότι και καλά τα πρόσβαλα γιατί ανέβασα το σταντ που ίσως οι άνθρωποι από παράλειψη τους άφησαν στην λεωφόρο που θα μπορούσε όμως να προκαλέσει ατύχημα σε μοτοσικλετιστή. Τα δικά μου παιδιά με τις κυναιδογραφίες που γράφεις τα σκέφτηκες?

Άκου ανθρωπάκο ξέρω πολύ καλά ποιοι βρίσκονται δίπλα σου, ωστόσο μην ξεχάσεις τις απαρηγόρητες κλαψομούνες τις ευλογημένες κουτσομπόλες, τους οσφυοκάμπτες κουασιμόδους. Κάνε τους ψυχοθεραπεία, στάσου δίπλα τους, θα τους χρειαστείς το ίδιο κι αυτοί. Όλοι γνωρίζουν τα φιντάνια που συναναστρέφεσαι. Μια αρχαιοελληνική παροιμιακή έκφραση λέει «πέλεθος αρτίως κεχεσμένος», που σημαίνει «περίττωμα που μόλις αποβλήθηκε» Είναι τα περιττώματα και τα απόβλητα που αποβάλλονται από τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου για να μην μολύνουν την δημοτική αρχή και περαιτέρω την κοινωνία. Αυτούς μαζεύεις με αυτούς συναναστρέφεσαι, με τα σκατά.

Όσο για την ντουλάπα με τους σκελετούς, να ξέρεις ότι σε μια από τις κρεμάστρες που βρίσκονται μέσα σε αυτήν κρέμονται και τα κόκαλά σου. 75 περίπου χρόνων με το ένα πόδι στο λάκκο και θέλεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στην Γλυφάδα. Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα εκτός από ίντριγκα και μηχανορραφίες, τι? Ανθρωπάκο, η μεγαλομανία και η αλαζονεία σου σε καθιστά όμηρο μιας στρεβλής λογικής που το μόνο που απορρέει είναι η εκδίκηση και το μίσος. Ο μεγάλος άνθρωπος ξέρει πότε και πού είναι μικρός. Ο Ανθρωπάκος δεν ξέρει ότι είναι μικρός και φοβάται να το μάθει”.

Μικρέ κι ανόητε ανθρωπάκο ότι κι αν πεις για εμένα δεν με αγγίζει. Τα συνωμοσιολογικά σου αφηγήματα αποδεικνύουν την ρεβανσιστική σου τύφλωση που πολύ αμφιβάλω αν τα παιδιά σου αισθάνονται υπερήφανα. Το ίδιο και οι αναγνώστες σου. Μικρέ και γελοίε ανθρωπάκο εγώ δεν φοβήθηκα, δεν δείλιασα, δεν κάμφθηκα όταν δέχθηκα επίθεση από τα σουβλερά νύχια των γερακιών, τις κάμπιες σαν και του λόγου σου θα φοβηθώ.

Ανθρωπάκο. Όσο για την συνήθη έκφραση που χρησιμοποιείς για να συγκινήσεις τα πλήθη «Ρούφα το αυγό σου», το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείχνεις την συγγένεια που έχεις με τις κότες. Πόσο περήφανοι θα αισθάνονται τα παιδιά σου με τον τρόπο που απευθύνεσαι στον δήμαρχο της πόλης όταν λες «ρούφηξε το αυγό του». Αν κάποιος όμως πει ότι είσαι ο πρώτος Έλλην «πιτσίλας» θα ενοχλήσει εσένα, μήπως και τα παιδιά σου?

Να σε χαίρονται αυτοί που σε ψήφισαν. Η ταπεινωμένη σου συνείδηση τα κόμπλεξ που κουβαλάς σε οδηγούν σε ντροπιαστικές ενέργειες. Με την ευκαιρία θυμήθηκα έναν στίχο του Διονύση Σαββόπουλου από τον «Πολιτευτή» που λέει  «Χαρά να σε γιαούρτωνα εκεί που ρητορεύεις πονηρέ πολιτευτή» κ.α. Σου έρχεται γάντι, θα το έκανα με ευχαρίστηση

Ο Μπαμπινιώτης γράφει ότι ρουφιάνος είναι ο καταδότης, ο προδότης, ο ραδιούργος, ο χαφιές, ο σπιούνος, ο δολοπλόκος, ο συκοφάντης, ο μαστροπός …

ΥΓ

Οι  φωτο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Να σε χαίρονται αυτοί που σε ψήφισαν.

Περήφανοι κι αυτοί…

Η φωτο που σας απεικονίζει στα μπαλέτα των Μπολσόι είναι από τον Η. Ζαχαριάδη. Είναι η φωτο που τον απείλησες να την κατεβάσει για να μην του κάνεις μήνυση. “Όλα για την αξιοπρέπειά σου”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτές δικές μου

αφήστε ένα σχόλιο


+ 7 = δεκαέξι