ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Ενταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Σταύρο Θεοδωράκη στη Βουλή, με βαριές κουβέντες να ακούγονται και από τους δύο, ενώ από τα βέλη του επικεφαλής του Ποταμιού δεν γλίτωσε ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαιτίας ειρωνικών σχολίων της.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Καμμένος- που ανέβηκε στο βήμα λίγη ώρα μετά από την τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη- αναφέρθηκε επί προσωπικού στον επικεφαλής του Ποταμιού. «Μίλησε για την ΕΡΤ ο κ. Θεοδωράκης. Ποιοι τα έπαιρναν από την ΕΡΤ τόσα χρόνια; Πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις συμπαραγωγές στην ΕΡΤ; Ποιοι ήταν εκείνοι που βούλιαξαν την ΕΡΤ; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν κι αυτόν», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αμέσως, ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε να απαντήσει, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να τον ρωτά: «Θέλετε να απαντήσετε για αυτό που είπε; Δεν πρόλαβα καν να σας δω να μπαίνετε στην αίθουσα». Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Ψαριανός φώναξε «Και οι τοίχοι έχουν αυτιά», η πρόεδρος της Βουλής συμπλήρωσε: «Ο κ. Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται ως τοίχος».

Αμέσως μετά και αφού ρώτησε την κ. Κωνσταντοπούλου «τελειώσατε τα ευφυολογήματα ή έχετε κι άλλο ανέκδοτο να μας το πείτε;», ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Καμμένου.

«Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας. Υπάρχουν άνθρωποι που δούλεψαν στη ζωή τους και αναγκάστηκαν να δουλέψουν σε πολλά μαγαζιά, είτε ήταν το ”Βήμα”, η ΕΡΤ, η ”Ελευθεροτυπία” ή ο ”902”. Είμαστε υπερήφανοι για τα όσα έχουμε κάνει με τα δικά μας χέρια και δεν έχουμε υπάρξει υπάλληλοι του πολιτικού συστήματος. Πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι τη διάθεση ανθρώπων να μπουν στην πολιτική για να προσφέρουν, να αφήσουν αυτά που κέρδιζαν και να προσφέρουν. Είναι δύσκολο να το κατανοήσουν κάποιοι που έχουν υπάρξει απλώς ως υπηρέτες στο πολιτικό σύστημα».

Σε ανάλογο ύφος ήταν και η απάντηση του κ. Καμμένου. «Σας λέω ότι κι εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια. Κι αν λέτε για την περιουσία του πατέρα μου, δούλεψε κι αυτός και πλήρωνε φόρους κανονικά. Αλλά 20.000 ευρώ την εκπομπή δεν έπαιρνε, ούτε έπαιρναν οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που κάποιοι τους πέταξαν στο δρόμο. Εργάζονταν με 700 ευρώ και βρέθηκαν απολυμένοι γιατί κάποιοι σαν κι εσάς έπαιρναν την μερίδα του λέοντος».

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 − = μηδέν