Χάρμα ιδέσθαι ο Μπενέτος!

Ένας άλλος Μπενέτος. Ένας πληθωρικός δημοτικός σύμβουλος, πραγματικός οδοστρωτήρας που μας ξάφνιασε με τον πρωτοφανή στιβαρό του λόγο στην προ ημερών Δημοτική Συνεδρίαση και που έδειξε ότι έχει το τσαγανό και τα άντερα, να συγκρουστεί με το γνωστό δίδυμο, την πάντα εριστική πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Άννα Σάκου που δεν λέει να σταματήσει να δημιουργεί ένταση και βαβούρα σε όποιον τολμά να έχει άποψη και τον υπέρμετρα αλαζονικό δήμαρχο.

Δυστυχώς είναι κοινά αποδεχτό ότι η προεδρία της κ. Σάκκου τα τελευταία χρόνια έχει κατεβάσει το επίπεδο των συνεδριάσεων και δικαίως ο κ. Μπενέτος χαρακτήρισε τις συνεδριάσεις “Μπάχαλο”.Ο κ. Μπενέτος αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τους “μπαχαλάκηδες”, μας εξέπληξε πραγματικά, κι αυτό γιατί στο πρόσωπο του, είδαμε επιτέλους έναν άνθρωπο, έναν Δημοτικό Σύμβουλο που πραγματικά αξίζει να κάθεται σε αυτά τα έδρανα ως αντιπρόσωπος του Δημότη, γιατί ως τώρα,, αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε είναι κάποια άτολμα πολιτικά στρατιωτάκια να υποκύπτουν στην δήθεν παραταξιακή πειθαρχία, βάζοντας στην μπάντα το συμφέρον του δημότη και της πόλης τους.

Ο Φώτης Μπενέτος με την παλικαρίσια προχθεσινή στάση του, αφήνει να εννοηθεί ότι εφεξής έχουμε να δούμε Ομηρικές μάχες με καυτές αντιπαραθέσεις και έντονες συγκινήσεις , μιας και δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανεχτεί παρόμοιες συμπεριφορές ετσιθελισμού και αυταρχικότητας που καταστρέφουν τον γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 + = δώδεκα