ΦΩΤΟ-ΠΛΑΣΤΟ KAI ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει, σήμερα, αποκλειστικά το epoli.gr ένα από τα εκατοντάδες πλαστά πιστοποιητικά που έχουν χρησιμοποιήσει δημόσιοι υπάλληλοι, για να διοριστούν στο Δημόσιο. 

Ο εντοπισμός αυτών των πλαστών δικαιολογητικών οφείλεται στην πολιτική βούληση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος άναψε «πράσινο» φως στο Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) για εκτεταμένους ελέγχους.

Υπενθυμίζεται, ότι το οκτάμηνο (Ιανουάριος – Αύγουστος) του τρέχοντος έτους 2014, μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες, έχουν απομακρυνθεί για ποινικούς ή πειθαρχικούς λόγους 562 υπάλληλοι.

Κατά τα έτη 2012 και 2013 είχαν απολυθεί συνολικά για τους ίδιους λόγους 351 υπάλληλοι (133 το 2012 και 218 το 2013).

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Έναν από αυτούς τους υπαλλήλους που χρησιμοποίησαν χαλκευμένα στοιχεία για να διοριστούν στο Δημόσιο, αποκαλύπτει σήμερα το epoli.gr.

Ειδικότερα, υπάλληλος διορίστηκε στο Δημόσιο, κάνοντας χρήση πλαστού απολυτηρίου Λυκείου.

Σύμφωνα με τα απολυτήρια (κανονικό και πλαστό), που αποκαλύπτουμε σήμερα, ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας με γενικό βαθμό απόλυσης 13 και 10/11.

Apolythrio_Plasto_1Για να διοριστεί στο Δημόσιο, όμως, το πλαστογράφησε, αλλάζοντας προς το καλύτερο όλους τους τελικούς βαθμούς, με αποτέλεσμα ο βαθμός απόλυσης να γίνει 18 και 4/11!

Apolythrio_Plasto_2«Δημιουργούμε δομές και διαδικασίες, που δεν θα επιτρέπουν σε κανένα να επαναλάβει συμπεριφορές που αποδείχθηκαν επιζήμιες για το κοινωνικό σύνολο και που αδιαμφισβήτητα έπληξαν το κύρος του δημοσίου υπαλλήλου. Πλέον όλοι γνωρίζουν, ότι το “πάρτι” τελείωσε και η ώρα του λογαριασμού έφτασε», ανέφερε στο epoli.gr κορυφαία πηγή του Υ.Δ.Μ.Η.Δ., σχολιάζοντας την αποκάλυψη των εν λόγω στοιχείων.

epoli.

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + 2 =