ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ

Η κυβέρνηση δεν συζητά απόσυρση του ασφαλιστικού, διαμηνύει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να συζητήσει κάθε πρόταση που μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τη μεταρρύθμιση του συστήματος.

«Η παράδοση της έδρας σε περίπτωση διαφωνίας είναι ηθική υποχρέωση του διαφωνούντος βουλευτή», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» ενώ στέλνει αυστηρά μηνύματα προς τους Ευρωπαίους για την κριτική που ασκείται στη χώρα για τα hotspots.

Ο κ. Φλαμπουράρης απορρίπτει την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για σύσταση
Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τις ευθύνες για την κρίση από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ έως σήμερα ενώ χαρακτηρίζει «πυροτέχνημα» τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την περίοδο Βαρουφάκη.

Τέλος, απορρίπτει τα σενάρια περί συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης. «Για μας οι κυβερνητικοί θώκοι δεν είναι σκοπός αλλά μέσο για να βοηθήσουμε τη χώρα. Είναι τρόπος να υπερασπιστούμε αυτούς που χρόνια φιλοδοξούμε να εκπροσωπούμε, τους αδύνατους, το μεγάλο πλήθος, τους έντιμους πολίτες, την αξιοπρέπεια της χώρας», λέει χαρακτηριστικά.

newsbeast.

αφήστε ένα σχόλιο


2 + τρία =