Φιλιππίδης: Σοκάρει η ηθοποιός που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού: «Αρχισε να αυνανίζεται μέσα στο αυτοκίνητο ο σιχαμένος»

Δείτε την σοκαριστική κατάθεση της καταγγέλλουσας

Η εκπομπή, «Το Πρωινό» πρόβαλε απόσπασμα από την κατάθεση ηθοποιού

η οποία κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού μέσα στο τζιπ το 2014.

Δείτε την σοκαριστική κατάθεση της καταγγέλλουσας

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια!” Γέλαγε και χαϊδευόταν! “Τα αρχ…α θα μου κλα…ν τα κανάλια”…

Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το πανελόνι και άρχισε να αυν…ται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. “Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ…α”. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Άντε γα…ου που θες και ρόλο”!».

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + 3 =