ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ «ΑΥΓΗΣ» ΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΑΙΣΑΘΑΝΕΣΑΙ Μ@Λ@@@ς; (Βίντεο)

Ένα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το πρωί στο στούντιο πρωινής εκπομπής, όπου ήταν καλεσμένοι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης και ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή» Νίκος Φίλης.

Αφορμή για το επεισόδιο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Mega, στάθηκε το θέμα που έχει ξεσπάσει γύρω από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και την εμπλοκή του σε offshore εταιρείες, αλλά και τον ρόλο τους στα εξοπλιστικά.

Η συζήτηση πήρε… «φωτιά» όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην ερώτηση που είχε υποβάλει στη Βουλή το 2009 ως βουλευτής του ΛΑΟΣ από κοινού με τον Θάνο Πλεύρη, με την οποία ζητούσε τον έλεγχο των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά. Μάλιστα, τότε είχε τονίσει στο κείμενό του ότι η σύμβαση είναι σε βάρος του Δημοσίου.

Τότε, ο κ. Φίλης ρώτησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας αν είχε υπάρξει αντίδραση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά αρνητικά.

Η ένταση συνεχίστηκε, με τον διευθυντή της «Αυγής» να τον ρωτά αν αισθάνεται «κορόιδο», αλλά και «μ@λ@@@ς», προφέροντας τη συγκεκριμένη λέξη με ένα προς ένα τα γράμματα, δηλαδή «μ-@-λ-@@@-ς» χωρίς να την αναφέρει μονομιάς.
Ωστόσο, όταν έβλεπε πως δεν παίρνει απάντηση την επανέλαβε και πάλι προφέροντας ένα προς ένα τα γράμματα.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × = 28