ΦΑΝΗΣ – ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ!!!

ΠΑΡΟΣ …“Σενάρια επιστημονικής φαντασίας” χαρακτηρίζει ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου, τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να έχει συλληφθεί στην Πάρο, όπου και διαμένει μόνιμα.
“Είναι γελοία πράγματα. Θα μπορούσαν να ρωτήσουν και την αστυνομία αν έχω συλληφθεί. Αυτοί που βγάζουν αυτά τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα κάνουν. Εγώ έχω χαθεί από το αθλητικό περιβάλλον χρόνια και ξαφνικά με θυμήθηκαν” Aπό τη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα δικαστήρια θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου” προειδοποιεί και καταλήγει: “Είναι γελοίο. Εγώ είμαι στη δουλειά μου, τι να συλληφθώ; Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας”.
Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ένας πρώην εργαζόμενος στην επιχείρηση που διατηρεί στο
νησί, είχε υποστεί στο παρελθόν ηλεκτροπληξία και είχε καταθέσει αγωγή κατά του κ. Χριστοδούλου. Σύμφωνα με τα δημοσίευματα, το δικαστήριο του είχε επιδικάσει αποζημίωση 100.000 ευρώ, την οποία ο πρώην καλαθοσφαιριστής δεν κατέβαλε, άσκησε έφεση, όμως σε δεύτερο βαθμό αυτή διπλασιάστηκε και έγινε 200.000 ευρώ.  Τα δημοσιεύματα σημείωναν ότι ούτε τότε κατέβαλε τo ποσό, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να του υποβάλει μήνυση και να συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες, να κρατηθεί και στη συνέχεια να αφεθεί ελεύθερος  με περιοριστικούς όρους.

αφήστε ένα σχόλιο


1 × = ένα