Φάτε έναν ..τη: «Πέταξα τους όρχεις μου και τράβηξα το καζανάκι» – Σοκάρει τρανς πορνοστάρ μετά τον ευνουχισμό της

Σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις προχώρησε η τρανς πορνοστάρ Emma Rose, που κάνει θραύση με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια.

Αυτή τη φορά μίλησε στο podcast Pillowtalk και έδωσε γραφικές λεπτομέρειες από την επέμβαση του ευνουχισμού της.

Η Emma, η οποία έκανε αλλαγή φύλου στα 21, είπε ότι πέταξε τους… ανεπιθύμητους όρχεις στη λεκάνη και πάτησε το καζανάκι! Και αυτό γιατί μετά την επέμβαση δεν μπορούσε να τους πάρει μαζί της στο αεροπλάνο στην πτήση προς την πατρίδα της.

«Με ευνούχισαν. Δεν μπορούσα να έχω τους όρχεις μαζί στην πτήση γιατί είναι βιολογικά απόβλητα, οπότε τους πέταξα στην τουαλέτα σαν… χρυσόψαρο». Η Emma είπε ότι ήταν ξύπνια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όπως αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post.

«Ήμουν ξαπλωμένη εκεί. Φανταστείτε να σας βάζουν μια μεγάλη βελόνα σε κάθε όρχι. Κάνουν τον έναν, μετά τον άλλο και μετά κόβουν τον σωλήνα. Μουδιάζει και το ανοίγουν. Τότε μπορείς κυριολεκτικά να νιώσεις τα νεύρα να τραβιούνται. Μετά γύρισα σπίτι» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Το πέος της Emma παραμένει άθικτο μετά την επέμβαση και πλήρως λειτουργικό με τη βοήθεια φαρμάκων όπως το Viagra. Ωστόσο όπως λέει έχει συρρικνωθεί λόγω της έλλειψης τεστοστερόνης που προκάλεσε ο ευνουχισμός. Παίρνει παρόλα αυτά προγεστερόνη και οιστρογόνα. «Συρρικνώθηκε. Είχα ένα ωραίο πέος και τώρα έγινε γίνει πιο λεπτό» περιγράφει. Στόχος της, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, να μπει στον κόσμο του Playboy και του Penthouse.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + = 14