ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

Η βόμβα πλέον είναι επίσημη και οι φήμες πήραν σάρκα και… υπογραφές: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό!

ην υπογραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου φέρει πια το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έδωσε σάρκα και οστά στο πολύμηνο φλερτ του με τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA η δέσμευση ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρει πια και την υπόγραφή του 31χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο 2+1 ετών, με πάγιες ετήσιες απολαβές 550.000 ευρώ (αν ίσχυε η οψιόν για το +1 στο τρέχον συμβόλαιο του Λάζαρου με την ΑΕΚ, τότε ο παίκτες θα εισέπραττε 320.000 ευρώ).

Ακόμα και χθες Δευτέρα, η ΑΕΚ έκανε μία προσπάθεια προσέγγισης της πλευράς του παίκτη, ρωτώντας με πόσα χρήματα παραπάνω είναι διατεθειμένος να μείνει στην ΑΕΚ, όμως η πλευρά του παίκτη δεν έδειξε την παραμικρή πρόθεση για συζήτηση, κάτι που έδειξε στους ανθρώπους της Ένωσης ότι είναι αποφασισμένος να ενταχθεί στους «ερυθρόλευκους».

Η υπόθεση θα οδηγηθεί πλέον στα δικαστήρια, αφού η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη, που έχει ισχύ και για την επόμενη σεζόν, ενώ η πλευρά του Λάζαρου υποστηρίζει ότι δεν έχει υπογράψει κανένα τέτοιο συμβόλαιο που να τον δεσμεύει και του χρόνου.

Μάλιστα για την υπόθεση, δεν αποκλείεται να επιστρατευτεί και ειδικός επαγγελματίας γραφολόγος, για να διαπιστώσει αν οι υπογραφές που υπάρχουν στα συμβόλαια που θα εμφανιστούν είναι γνήσιες.

Όλα αυτά πάντως αφορούν το νομικό σκέλος της υπόθεσης που θα κριθεί στα δικαστήρια. Το θέμα είναι πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έβαλε πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, σε μία υπόθεση που ανοίγει με τον πλέον καυτό τρόπο το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, που αναμένεται πια πιο θερμό από ποτέ.

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = έξι