Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο? Κάποιος να τον μαζέψει – Απειλές σε αστυνομικό να σβήσει την κλήση – Να δεις που θα σε στείλω

«Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω», λέει επί λέξει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο

Νέα στοιχεία για το ντροπιαστικό -για βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου – περισταστικό σε ταβέρνα

έρχονται στη δημοσιότητα, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή και πρώην ναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Ο  βουλευτής Α’ Πειραιώς της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης, έδωσε στη δημοσιότητα την κατάθεση του αστυνομικού για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη στην ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο επιχείρησε να σταματήσει αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα για παράβαση των μέτρων για τον Covid-19, αλλά έφτασε στο σημείο να «απειλήσει τους αστυνομικούς» με δυσμενή μετάθεση. 

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο αστυνομικός, επιβεβαιώνει πλήρως όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τόσο για την παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην βεβαιώσουν την παράβαση στο κατάστημα, όσο και για τις απειλές του κ. Πολάκη προς τον ίδιο.

«Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω», λέει επί λέξει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο.

Επίσης στην αναφορά του ο αστυνομικός γράφει μεταξύ άλλων: «Στις 11 το βράδυ της 14η Ιανουαρίου στην ψαροταβέρνας «Ψαρομεζές», διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα. Την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου, καθήμενος πελάτης ο οποίος τυγχάνει και βουλευτής εν ενεργεία της Ελληνικής Βουλης κύριος ΠΟΛΑΚΗΣ Παύλος (τον οποίο αναγνώρισα λόγω της ιδιότητάς του καθώς και ότι η Υπηρεσια μου έχει αναλάβει την φρούρηση της οικίας του) μας προσέγγισε και μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε. Άμεσα του εξηγήθηκε ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί».

Από την κατάθεση του αστυνομικού προκύπτει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

-Όντως παρενέβη, επιχειρώντας να πείσει του αστυνομικούς να μην βεβαιώσουν την παράβαση. Από πότε συνιστά παρατυπία για αστυνομικό να κάνει τη δουλειά του; Γιατί παρενέβη ο κ. Πολάκης, χρησιμοποιώντας τη βουλευτική του ιδιότητα για να μην καταγραφεί μια παρασπονδία στα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία για να προφυλάξει την κοινωνία από τη διασπορά του ιού;

-Γιατί ο εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού, κ. Πολάκης ζητά από όργανα επιβολής του νόμου «ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε» όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο αστυνομικός, ο οποίος του εξήγησε ότι «κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί».

-Επιβεβαιώνεται ότι ο βουλευτής κ. Πολάκης απείλησε τον αστυνομικό με δυσμενή μετάθεση. Όπως ο ίδιος ο αστυνομικός καταθέτει, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του είπε: «Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω».

Η κατάθεση του αστυνομικού

polakis1

 

polakis2

«Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! «Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω». Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Α. Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους!», σχολίασε ο βουλευτής Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

αφήστε ένα σχόλιο


6 + = οκτώ