«Τhe Mάπες Show»!!

Αν πράγματι αληθεύει ότι στη παράταξη Θεοδοσόπουλου – Τζούβελη -_Γιάχου πολλά είναι τα μέλη που είναι δυσαρεστημένα γιατί δεν ανακοινώνουν τις αποχωρήσεις τους? Μήπως περιμένουν κάτι να αλλάξει? Αυτοί με το γνωστό ποιματάκι άρπαξαν την ψήφο τους τώρα πια δεν τους χρειάζονται θα τους ξαναβρούν σε λίγα χρόνια να δικαιολογηθούν όπως συνηθίζουν «αντρικά», ρίχνοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Μια παλιά γνωστή συνταγή που φέρνει αποτελέσματα αρκεί να θυμηθούμε ότι επί σειρά ετών «αδιόρθωτοι» συμπολίτες μας πετούν κυριολεκτικά  την πολύτιμη ψήφο τους στα σκουπίδια. Τι περιμένουν λοιπόν. Ο λαϊκός αφηγητής λέει, «Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», κι αυτοί οι «κύριοι» έχουν καρφιτσωμένη στο  πέτο τους την  ετικέτα της ανυποληψίας.

Αλλά δεν είναι μόνο η παράταξη Θεοδοσόπουλου –  Τζούβελη – Γιάχου. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα δημοτικά έδρανα από την μεριά της αντιπολίτευσης θα απογοητευτεί, θα δει μέσα από την μιζέρια, την κατάντια, τη φθορά, το παλιό και το σάπιο, να αναβλύζει μια περίεργη μπόχα.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά σ’  αυτή την αγέλη των ανίκανων συνταξιούχων που βλέπουν την αυτοδιοίκηση ως μια επικερδέστατη απασχόληση για να αυξήσουν τα έσοδα τους, θα δει επαγγελματίες δημοτικούς σύμβουλους επί σειράς ετών με μηδενική προσφορά, να  υποδύονται τους σκαπανείς της διαφάνειας και της εντιμότητας. Κοιλαράδες, πατσοκοιλιές, με τα μάγουλα να κρέμονται, λυκόπουλα  που η βλεφαρόπτωση αγγίζει τα αχαμνά τους, με την ανία και την άνοια ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

Και δεν είναι η ηλικία, δεν φταίει αυτό. Έχει αποδειχτεί ότι αυτοί δεν έχουν το ερέθισμα, δοκιμάστηκαν  και απέτυχαν οικτρά.

Ναι  αυτοί οι κύριοι έχουν ποινικό μητρώο. Από το όποιο μετερίζι τους εμπιστεύτηκαν  οι Γλυφαδιώτες η προσφορά τους ανύπαρκτη και μόνο η κονόμα.  Τι να προσφέρουν αυτοί στην Γλυφάδα με αυτά σκουρασμένα μυαλά. Μια γενική αίματος και μια ούρων θα δείξει τους μισούς με ζαχαροδιαβήτη και τους άλλους μισούς με ουρολήμωξη και προστάτη. Που είναι τα φρέσκα μυαλά, που η ζωντάνια και η όρεξη για δουλειά.

Από την άλλη μεριά υπάρχει ένας δήμαρχος ο Γιώργος Παπανικολάου που δεν χρειάζεται συστάσεις αφού πλέον η φήμη του έχει ξεπεράσει την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας. Ένας νέος άνθρωπος που «καθάρισε» τη λέρα και κατάφερε με το πείσμα, την εργατικότητα και την αξιοσύνη του να  γίνει παράδειγμα προς μίμηση πανελλαδικά από άλλους δημάρχους. Φυσικά και εδώ υπάρχουν κάποιοι μεγάλοι άνθρωποι που όμως, με μπροστάρη τον Γιώργο Παπανικολάου αφιερώνουν πολλές ώρες απασχόλησης στις διάφορες δομές και πραγματικά έχουν την ζωντάνια του έφηβου για προσφορά.

Αντιπολίτευση κυριολεκτικά για τα μπάζα.

Τεράστια η διαφορά με την δημοτική αρχή. Δεν γίνονται συγκρίσεις, είναι σαν την ημέρα που έχει φως και βλέπεις τα πάντα, ενώ απ’ την άλλη έχεις να κάνεις με το σκοτάδι.

ΥΓ

Οι Γλυφαδιώτες σας «καθάρισαΝ» και σας έστειλαν να κάνετε τις γλάστρες

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + = 17