ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση συνεχίζει την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας χωρίς κανένα δισταγμό και χωρίς καθυστέρηση. Μετά την γιορτή της Παναγίας 15 Αυγούστου πολλές ΜΚΟ αλλά και αντιπροσωπείες μουσουλμανικών οργανώσεων έθεσαν θέμα “θρησκευτικής χούντας” στην κυβέρνηση αναφέροντας την όχλησή τους κατά την διάρκεια της κρούσης των καμπανών σε εκκλησίες που βρισκόταν κοντά στα hot spot.

Μάλιστα ανέφεραν στην κυβέρνηση πως θα έπρεπε να λάβει θέση νωρίτερα, γιατί οι μουσουλμάνοι που διαμένουν εκεί ενοχλήθηκαν και μάλιστα αρκετά διότι δεν μπορούσαν να κάνουν την προσευχή του κατά την διάρκεια των χτύπων από τις καμπάνες.

Ανέφεραν επίσης ότι η δημιουργία τζαμιών σε όλες τις πόλεις που υπάρχουν μουσουλμανικές κοινότητες είναι επιτακτικά αναγκαίο να δημιουργηθούν το συντομότερο ώστε να υπάρχει στις περιοχές ισονομία μεταξύ των χτύπων από την καμπάνα και του καλέσματος από τον ιμάμη.

Κυβερνητικά στελέχη θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στην νομοθέτηση περί απαγόρευσης της καμπάνας μέχρι την ολοκλήρωση τουλάχιστον 30 τζαμιών σε όλη την χώρα.

kampanes-minaredes

αφήστε ένα σχόλιο


9 + ένα =