ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟΟ: Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΗΘΟΣ” ΤΟΥ «ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ» ΒΟΡΓΙΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ?

Για να μην τρελαθούμε εντελώς.

Έχω σαν αρχή να σέβομαι και να εκτιμώ τους συναδέλφους και συνήθως αποφεύγω και δεν κάνω σχόλια στα δημοσιεύματα τους με εξαίρεση όταν το δημοσίευμα αφορά τον “αξιότιμο” βοργιά  τον οποίο θεωρώ πολιτικά ανόητο, χυδαίο λεκτικά και καραμπινάτα αναξιόπιστο πολιτικό ψεύτη γι αυτό και θα ήθελα να ρωτήσω τον συνάδελφο του Notia Press.

Αγαπητέ φίλε ο κ. βοργιάς δεν είναι που έκανε την βαρύτατη καταγγελία μέσα στο Δημ, Συμβούλιο για “νταβατζήδες και προστάτες”, υπονοώντας σαφέστατα τον Δημ. Σύμβουλο Δημ.  Αγγελάτο?  Αυτός δεν είναι που σύμφωνα με το δημοσίευμα σου είπε στον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου ότι αν δεν γνωρίζει για ποιους  μιλάει μπορεί να τους υποδείξει??

Αγαπητέ είδες μέχρι σήμερα να συμβεί  κάτι τέτοιο???

Ο “αξιότιμος” βοργιάς  για να αποκτήσει δημοσιότητα πολύ απλά, πέταξε την λάσπη και η δουλειά έγινε.

Δεν θα πρέπει να αναρωτηθούμε πως αυτός ο Πεντακαθαρίδης “αξιότιμος” κ. βοργιάς πίνει σήμερα τον καφέ του παρέα με κάποιους άλλους, με αυτόν τον άνεργο νταβατζή που ξεμπρόστιαζε????  Του επιτρέπει το ήθος και η λεβεντιά του να κάθεται και να συνομιλεί με αυτόν τον άνεργο νταβατζή? ????? Τελικά μήπως λέει ψέματα??????

Όσο για τον καταγγελτικό λόγο του βοργιά  @..ίδια μέντουλες…

Εγώ λοιπόν θα ανοίξω το θέμα βοργιά – Αγγελάτου για να δούμε επιτέλους τι κρύβεται πίσω από αυτές τις βαριές καταγγελίες του “αξιότιμου” κυρίου βοργιά και όπου μας πάει!!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + 8 =