ΤΡΑΤΖΙΚ! ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ Ο ΜΑΚΗΣ

Βούτυρο στο ψωμί του Γιώργου Παπανικολάου

Το χιούμορ του αστείρευτο. Πίστεψε ότι μαζί  με το φιλαράκι του θα έκαναν πάρτι τις δημοτικές συνεδριάσεις, δυστυχώς όμως γι αυτούς έπεσαν πάνω σε έναν  ευφυέστατο Γιώργο Παπανικολάου που τους καταπίνει μόνο που θα ανοίξουν το στόμα τους.

Κλασική φιγούρα ανθρώπου με υπεροπτική κενολογία  που έχει πάθος για την εξουσία. Μια τραγική πολιτικά φιγούρα που επανήλθε μετά από χρόνια στα δημοτικά δρώμενα για να καταφέρει σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να διαλύσει την παράταξη της «Δυνατής Γλυφάδας» που κληρονόμησε από τον Κώστα Κόκκορη.

70 ετών σήμερα ο Μακούλης έχει όνειρα για το μέλλον. Θυμάστε σαν εκείνα τα όνειρα που μας αράδιαζε προεκλογικά με εκείνες τις ξεκαρδιστικές φωτο που ανέβαζαν και τον έδειχναν λυκόπουλο και μέσα στον παραλληλισμό του έλεγε τις πιο χοντρές πολιτικές παπάτζες που θα μπορούσε να ακούσει κανείς από στόμα ενός διασκεδαστή, ότι δήθεν ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ο απερχόμενος δήμαρχος κι ότι θα πάμε στην δεύτερη Κυριακή όπου εκεί θα στέφονταν νικητής και δήμαρχος στη Γλυφάδα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν υπάρχει ίχνος πολιτικής σοβαρότητας.

Στην διαδρομή μου τόσα χρόνια έχω γνωρίσει πολλούς ευφάνταστους, πολλούς καλαμοκαβαλημένους αλλά σαν τον Μάκη ουδείς.

Δεν παίζεται… Ο Μάκης νομικός στο επάγγελμα είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Ο Μάκης ξεχωρίζει ως νταμπλούχος της παπάτζας, κι άλλωστε η φάπα του 80% έβαλε κάθε ονειροπόλο – ονειροπαρμένο στην θέση του, αυτό όμως που μου κινεί την περιέργεια δεν είναι ο Μάκης, αλλά κάποιοι συνεργάτες του που αν και βλέπουν την κατρακύλα και τον πολιτικό ξεπεσμό της παράταξης που πριν λίγα χρόνια ήταν δημοτική αρχή, επιμένουν να τον στηρίζουν λες και δεν καταλαβαίνουν ότι η δεξαμενή των φίλων της παράταξης αδειάζει συνεχώς.

Βούτυρο στο ψωμί του Γιώργου Παπανικολάου, δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι με τον Μάκη στα 75 θα γίνουν και πάλι διοίκηση.

Ντάξει καλή ή πλάκα,, καλό το καλαμπούρι, αλλά υπάρχουν και όρια. Δεν μπορούν να αφεθούν στην πολιτική δυστυχία του Μάκη και την ανεμελιά του. Έχουν υποχρέωση στον ιδρυτή της παράταξης  και τους ψηφοφόρους τους.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − 8 =