Τραγική η κλαψο.ούνα της Γλυφάδας

Υπότροπη κατ’ εξακολούθηση

Τι να πει κανείς γι αυτό το κορίτσι. Μυαλό αμοιβάδας. Χωλαίνει γενικά και είναι για τα μπάζα. 

Την παρακολουθώ αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο της το θράσος και την φαυλότητα.

Αναρτήσεις με υπονοούμενα, ακόμη δεν πρόλαβε να σηκωθεί η κωλ@ρα της από την πολυθρόνα κι αμέσως άρχισε να βγάζει χολή. Δυστυχώς αλλά ο θυμόσοφος λαός τέτοιους ψηφίζει για να τον εκπροσωπήσουν.

Εγώ πάλι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της, όμως σαν δημοτική σύμβουλο την θεωρώ πλήρως ανεπαρκή στερούμενη εγκεφάλου. Νομίζω ότι χρησιμοποιεί την ιδιότητα της δημοτικής συμβούλου για τις δικές της βλέψεις και δραστηριότητες. Εκεί είναι το ζουμί, εκεί οι χορηγίες, εκεί η κονόμα, κι αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό.

Για μια ακόμη φορά θα πω ότι ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου είναι γάτος για τις επιλογές του, άλλωστε τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Όσο είσαι καβάλα στ΄ άλογο όλα είναι καλά καμωμένα, στην αφίππευση όμως, κοινώς στο ξεβακαλίκεμα, φαίνεται η αξιοπρέπεια του ανθρώπου και η γλώσσα αυτής της κυρίας δυστυχώς δείχνει την ποιότητα της σαν άνθρωπος. Η προσφορά της σαν δημοτική σύμβουλος όλα τα χρόνια μηδενική, μόνο κους κους και μηχανορραφία κι όταν έρχεται η στιγμή να αποχωριστεί την καρέκλα αρχίζει τα παράπονα λες και έφερε την καρέκλα από το σπίτι της.

Λόγια, λόγια, κλάμα στο κλάμα, κουτσομπολιό, διγλωσσία και θάψιμο και μετά παριστάνει την ανήξερη, άσε δε που μόλις στριμώχνεται υποδύεται την συγχυσμένη που δεν το επιτρέπει η υγεία της. Μαρή κλαψομούνα αντί να συγχύζεσαι γιατί δεν πας σπίτι σου?  Θα μου πεις σε θέλει ο λαός της Γλυφάδας. Βλέπεις τέτοιους θέλει, όλα τα άσυλα επιβραβεύει και εμπιστεύεται να τον εκπροσωπήσουν.

ΥΓ
Αν δεν καταλάβατε μιλώ για την “κυρία” Δημαρχούλη μου πόσο σ’ αγαπώ και πίσω από την πλάτη του σκάψιμο μέχρις εσχάτων.

Ρε λίγη τσίπα ρεεεεεεεεεε

αφήστε ένα σχόλιο


− ένα = 4