ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. ΕΝΑΣ – ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ – Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Μετά την θύελλα αντιδράσεων για τον ανορθόδοξο τρόπο που εισήχθη και ψηφίστηκε η τροπολογία του άρθρου 11 του σχεδίου νόμου :Ρύθμιση θεμάτων της ΑΔΜΗΕ ΑΕ του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παύλος βάζει τα πράγματα στην θέση τους και κρατά αποστάσεις από τα πολιτικά παιγνίδια του δημάρχου και των δήθεν εκπροσώπων του λαού στην βουλή και ξεχωρίζει τον ρόλο της εκκλησίας από την πολιτική.

Μετά τις προχθεσινές τυμπανοκρουσίες και τους πανηγυρισμούς για την νομιμοποίηση του παράνομου νεκροταφείου έρχεται η πρώτη πολιτική φάπα για τον κ. Κόκκορη και την παρέα του από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παύλο που λέει ότι: ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Μιλά επίσης για τους ΕΥΕΛΙΚΤΟΥΣ … ΝΟΜΟΥΣ της Ελληνικής πολιτείας (ψηφίζονται από “ευέλικτους” επαγγελματίες πολιτικούς) και κάνει λόγο ότι πρέπει να περιμένουμε με υπομονή την ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ.

Ο κ Κοκκορης και τα φερέφωνα του θριαμβολογούν δημιουργώντας ψευδείς και ανυπόστατες εντυπώσεις στους Γλυφαδιώτες.

Χοντρό παιγνίδι, Μεγάλο Ψέμα.

Απόρροια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης του Γιώργου Παπανικολάου.

Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να σταματήσει αυτή η ψευδολογία οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η τροπολογία που πέρασε στην βουλή αναφέρεται για τα ήδη υπάρχοντα νεκροταφεία που λειτουργούν και όχι για τα υπό ίδρυση αυθαίρετα με καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παύλος με την παρέμβαση του δηλώνει απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι η εκκλησία δεν προτίθεται να παίξει τα παιγνίδια του Κόκκορη και μιας ομάδος πράσινων βουλευτών που θέλουν ντε και καλά από το παράθυρο να βάλλουν πλάτη για πολιτικό όφελος στο πράσινο πολιτικά νομπελίστα της παρανομίας δήμαρχο (παράνομο νεκροταφείο – Gold οικόπεδα – π. δημαρχείο, υπόδικος για την ΕΥΔΑΠ), για τον οποίο άλλωστε εκκρεμούν σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων.

Υ.Γ  Μην μασάτε στο πολιτικό ψέμα του Κόκορη

gia to nekrotafeio

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 + = επτά