Το τοπικά νομίσματα Τσακαλώτου, μια βίλα στην Πάρο, μια πρωτιά

Από την ώρα που ξέσπασε ο θόρυβος για τα “τοπικά νομίσματα” ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ακύρωσε τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Συνεργάτιδά του, που ανέλαβε το δυσάρεστο έργο των τηλεφωνημάτων, επικαλέστηκε έκτακτη υποχρέωση αλλά ο λόγος είναι προφανής.

Και του τράβηξαν το αυτί από την Κουμουνδούρου και ο ίδιος θέλει να αποφύγει τη σχετική συζήτηση.

Πάντως οι περισσότεροι στην “Ομπρέλα” ξαφνιάστηκαν, με την έννοια ότι δεν ήξεραν καν το συγκεκριμένο κείμενο. Εντυπωσιάστηκαν μάλιστα με τους “ρεπόρτερ” της ΝΔ που ξεθάβουν πράγματα που οι ίδιοι δεν είχαν πάρει χαμπάρι. Σε κάθε περίπτωση, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, χωρίς να έχει αυτή την πρόθεση, δημιούργησε πρόβλημα στον Αλέξη Τσίπρα στην τελική ευθεία προς τις κάλπες και συνομιλητές του βεβαιώνουν πως έχει στεναχωρηθεί γι αυτό, παρόλο που δημοσίως αντιδρά με χιούμορ.

Εξαφανισμένος είναι και ο Γιάννης Ραγκούσης, που μέχρι να έρθει στο προσκήνιο η βίλα της Πάρου, ήταν από τα πιο θορυβώδη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον κύκλο των προεδρικών. Ασπονδοι σύντροφοί του θεωρούν ότι η απόσυρσή του δεν είναι τυχαία αλλά συνδέεται με την αρνητική δημοσιότητα που έφερε στο κόμμα με τις αποκαλύψεις για το δάνειο που πήρε ως πολύτεκνος αλλά τελικά το αξιοποίησε για ένα πολυτελέστατο Airbnb.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε στη δυτική Αττική και είναι σε γνώση της στήλης, η Εφη Αχτσιόγλου όχι απλώς έχει “κλειδωμένη” την πρωτιά αλλά θα αφήσει αρκετά πίσω τη δεύτερη Ρένα Δούρου. Όλα αυτά έχουν σημασία για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από ενδεχόμενη εκλογική ήττα.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 3 =