ΤO ΠΡΩΪ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΡΝΗ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας για την όχι και τόσο… «γκλάμορους» ζωή νεαρών γυναικών, που γίνονται ιερόδουλες, για να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους 
Μεγάλο ρεπορτάζ για τις φοιτήτριες που γίνονται πόρνες, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους, έκανε η εφημερίδα «The Independent», αποκαλύπτοντας πολλές «σκοτεινές» πτυχές, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις «ιλουστρασιόν» εικόνες που περιγράφουν κάποιες από τις φοιτήτριες-πόρνες, οι οποίες βγαίνουν δημοσίως και «διαφημίζουν» το επάγγελμά τους.

Κοπέλες που ασκούν το επάγγελμα μιλούν στην εφημερίδα. «Δεν θέλω να διαβάζω τίποτα για την πορνεία των φοιτητών. Το παρουσιάζουν όλοι είτε πανεύκολο είτε σιχαμερό. Όταν το ξεκίνησα, ήμουν 19 ετών, δεν ήξερα, απλά ήθελα να έχω τα χρήματα για να συνεχίσω το πανεπιστήμιο» λέει μια 23χρονη.

Δουλεύει μέσω ενός site, και προσπαθεί να προσέχει πολύ ποιους διαλέγει για πελάτες της, ώστε να μην κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα. Κάποιοι έρχονται σπίτι της, σε άλλους πηγαίνει εκείνη.

«Πριν συναντηθούμε, μέσω μηνυμάτων μου λένε τι θέλουν και τους λέω τι κάνω και τι όχι… Βέβαια, πολλές φορές κάνουν πως δεν ακούνε τι είπα. Μια φορά είχα εγκλωβιστεί στο σπίτι κάποιου, δεν με άφηνε να φύγω. Έπειτα από αυτό, σταμάτησα για ένα διάστημα, αλλά μόλις έμεινα άφραγκη και δεν μπορούσα να πληρώσω το πανεπιστήμιο, ξανάρχισα».

Καθηγητές μιλούν για τα ποσοστά φοιτητριών που ακολουθούν το σκοτεινό μονοπάτι της πορνείας, λέγοντας ότι γενικώς ο πανεπιστημιακός κόσμος θέλει απλά να αγνοεί την κατάσταση και εθελοτυφλεί. Σύμφωνα με έρευνα των πανεπιστημίων Kingston και Leeds, 6% των φοιτητριών μπαίνουν σε αυτό το επάγγελμα περιστασιακά.

Και ενώ έχουν υπάρξει σίριαλ που έχουν εξωραΐσει το επάγγελμα της «συνοδού», παρουσιάζοντας το ως πραγματικά… ελκυστικό, οι ίδιες λένε: «Ναι, μπορεί να βγάζουμε 100 λίρες την ώρα, αλλά δεν φαντάζεστε τι περνάμε γι’ αυτές τις 100 λίρες. Και μπορεί να σκεφτόμαστε αυτήν τη μία ώρα για έναν ολόκληρο μήνα. Και αναρωτιόμαστε γιατί όλοι αυτοί οι άνδρες δεν ασχολούνται με γυναίκες της ηλικίας τους. Πιστέψτε μας, δεν είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος, άπαξ και κάνεις αυτή τη δουλειά».

Οι περισσότερες κοπέλες δεν αναφέρουν το επάγγελμα τους σε κανέναν και προσπαθούν να «ξεκόψουν», μόλις τελειώσουν το πανεπιστήμιο.

Παρ’ όλα αυτά, «χάνουν» στη συναισθηματική τους ζωή, καθώς είναι αδύνατον να δημιουργήσουν ή να διατηρήσουν μια σχέση.

«Δεν θα ήθελα να λέω ψέματα σε ένα αγόρι και την αλήθεια δεν θα την αποδεχόταν κανείς. Χρειάζομαι τα χρήματα των πελατών μου, προσποιούμαι ότι τους συμπαθώ, αλλά μόλις φύγω, τα ξεχνάω όλα» παραδέχεται μία από τις κοπέλες…

oneminute

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + 6 =